Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
29.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η σημασία της βλακείας στην επιστημονική έρευνα

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ σημασία της βλακείας στην επιστημονική έρευνα
spot_img

Άρθρα σαν το παλιό καλό κρασί…

Σαν το παλιό καλό κρασί!

- Advertisement -

Σήμερα ας μιλήσουμε για την ηλιθιότητα και την επιστημονική έρευνα. Έπεσε το μάτι σε αυτό το άρθρο από το μακρινό 2008: The importance of stupidity in scientific research

Μερικά άρθρα είναι σαν το κρασί: όσο περνά ο χρόνος γίνονται ολοένα και καλύτερα. Καλή ανάγνωση!

Μερικά άρθρα είναι σαν το κρασί: όσο περνά ο χρόνος γίνονται ολοένα και καλύτερα.

Καλή ανάγνωση!

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα