Τετάρτη, Ιανουάριος 8, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΜάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων
spot_img

Δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση από το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ στη Ιρλανδία.

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εδώ στο Πανεπιστήμιο του Λίμερικ, ένα νέο μάστερ ξεκινά

Ο τίτλος αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι

“MSc in Functional Foods and Product Development”.

Είναι ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση.

Επίσης, αν ο φοιτητής δεν θέλει να κάνει το ερευνητικό project, τότε μπορεί να φοιτήσει για το λεγόμενο Postgraduate Diploma.

Στο νέο αυτό μάστερ, έμφαση δίνεται στα λειτουργικά τρόφιμα και στο πώς μπορούμε να παράγουμε νέα προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ioannis zabetakis
*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, Πρόεδρος του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο