Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αφοι Κομπατσιάρη στο cibum: Βαρύτητα στις γνώσεις και στην συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων και στην εξελισσόμενη υλικοτεχνική υποδομή

ΑρχικήΝέαΑφοι Κομπατσιάρη στο cibum: Βαρύτητα στις γνώσεις και στην συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων και στην εξελισσόμενη υλικοτεχνική υποδομή
spot_img

Η δήλωση της εταιρείας Αφοι Κομπατσιάρη ΑΕ, στο cibum για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. “Με όραμα την Υγιεινή και ασφάλεια των Τροφίμων και στόχο την προστασία του καταναλωτή, ατενίζουμε με αισιοδοξία ένα υγιές αύριο”.


Με πρωτοβουλία του ΠΟΥ (World  Heath  Organization) και του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (Food and Agrikulture Organization of the United Nations) το 2019 καθιερώθηκε για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. Στις 7 Ιουνίου 2019  με  σύνθημα «Η ασφάλεια των Τροφίμων είναι ζήτημα όλων μας» καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. 
Η εταιρεία μας  ΑΕ Αφοι Κομπατσιάρη με όραμα  την Υγιεινή και ασφάλεια των Τροφίμων και στόχο την προστασία του καταναλωτή ατενίζει με αισιοδοξία ένα υγιές αύριο.
   Για να έχεις όμως ένα Υγιές αύριο πρέπει να παρέχεις  ασφαλή τροφή στον καταναλωτή και για το πετύχεις, θα πρέπει να έχεις εξειδικευμένα στελέχη και γενικά εργαζόμενους με ιδιαίτερες γνώσεις δεξιότητες με συνεχή εκπαίδευση και εξελισσόμενη  υλικοτεχνική υποδομή. Η εταιρία μας επένδυσε στην σύγχρονη γνώση συνεργαζόμενη με εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς και των Πανεπιστημίων στην ασφάλεια των Τροφίμων και την ελαχιστοποίηση ή μηδενισμό των κινδύνων.                             

Προς υλοποίηση αυτού του στόχου ανέπτυξε ανεξάρτητο Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας με εξειδικευμένα στελέχη που παρέχουν βασική και ειδική εκπαίδευση και επίβλεψη  σε περισσότερους από πεντακόσιους εργαζόμενους στην  εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στις εγκαταστάσεις, την υγεία του προσωπικού, τις πρώτες ύλες ,τα τελικά προϊόντα, την ιχνηλάτιση, τη διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων εφαρμόζοντας αυστηρά τα συστήματα και λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικοοικονομικές και διατροφικές ιδιαιτερότητες των πολιτών.

Δείτε επίσης:

EFSA: να καθορίζεται ο χρόνος ζωής μετά το άνοιγμα της συσκευασίας ενός τροφίμου 

- Advertisement -

ΕΦΕΤ: Δημοσιεύτηκαν τα νέα έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων με βάση την επικινδυνότητα 

Ξενοδοχεία: λύθηκε το πρόβλημα του μπουφέ 

BREXIT: Πρακτικός οδηγός εξαγωγών στην Αγγλία. 

Ψωμί του τοστ: πότε και γιατί απαγορεύτηκε η πώλησή του 

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ 

Είναι επίσημο: Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν!

Ε.Ε.: Kατευθυντήριες γραμμές για την εφαρμογή των κανόνων για τα πλαστικά μίας χρήσης

Η Κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα της σιόρας Θεόπλαστης 

Κρούσματα κορωνοϊού στις επιχειρήσεις: κατά περίπτωση το «λουκέτο». 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μετανάστευση καρκινογόνων χημικών από τις κάψουλες εσπρέσο – Ευρήματα επιστημονικής μέτρησης

Πόσο επικίνδυνες είναι οι κάψουλες καφέ για απελευθέρωση στον παρασκευασμένο καφέ, χημικών ουσιών που υπάρχουν στη συσκευασία της κάψουλας

Μελέτη ΣΟΚ: Αυτά είναι τα δημοφιλή ποτά που μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρο καρκίνο του στόματος

Τα ευρήματα της μελέτης μπορεί να εξηγούν την ανεξήγητη αύξηση των καρκίνων του στόματος, ειδικά μεταξύ των γυναικών, που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα