Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λάρισα- Μαργαρίτης Σχοινάς: “Η Κοινή μας Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης”

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΛάρισα- Μαργαρίτης Σχοινάς: "Η Κοινή μας Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης"
spot_img

“Με ενισχυμένους πόρους για ποιοτική γεωργία και τρόφιμα, πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, η Ελλάδα αλλάζει, η Ευρώπη στηρίζει”, τόνισε με ανάρτησή του στο twitter o αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς με αφορμή τη διαδικτυακή συζήτηση που διοργανώθηκε με νέους αγρότες της Λάρισας.

Η συζήτηση αφορούσε το μέλλον της γεωργίας στη Θεσσαλία και την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

- Advertisement -

Όπως σημείωσε ο κ. Σχοινάς, η συζήτηση αυτή στόχο έχει να συζητηθούν θέματα που αφορούν την Γεωργία όχι σε ένα πολιτικό κενό, αλλά να γίνεται επικεντρωμένη σε εκείνες τις κοινοτικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν τόσο στο παρελθόν, αλλά και θα εφαρμοστούν στο μέλλον.

Η συζήτηση για το Μέλλον της Ευρώπης πρέπει να γίνει έξω από τις Βρυξέλλες, είπε ο κ. Σχοινάς και τόνισε πως η Κοινή μας Αγροτική Πολιτική και η Θεσσαλία είναι στο επίκεντρο της ψηφιακής και πράσινης ανάκαμψης. Υπογράμμισε ακόμη πως η γεωργία και η ΚΑΠ αφορούν κυρίως την Θεσσαλία αλλά δεν είναι το μόνα θέματα διότι έχει πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες στην βιομηχανία, στα logistics και μπορεί να γίνει κόμβος μεταφορών αν δεν είναι ήδη κόμβος μεταφορών.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Νέα παγκόσμια μελέτη

Παγκόσμια μελέτη συνδέει την κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων με πρόωρους θανάτους που μπορούν να προληφθούν

Πρωινό και διαλειμματική νηστεία: Πότε είναι ωφέλιμο και πότε όχι – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Πως η ώρα του πρώτου γεύματος επηρεάζει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα