Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
33 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζωντανό φίδι σε κοκτέιλ – Το τρομακτικό εύρημα γυναίκας σε εστιατόριο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΖωντανό φίδι σε κοκτέιλ - Το τρομακτικό εύρημα γυναίκας σε εστιατόριο
spot_img

Το μικρό ερπετό άρχισε να κινείται και να τυλίγεται γύρω από το καλαμάκι της.

Η Carletta Andrews από τη Βιρτζίνια θα θυμάται για πάντα την έξοδο με τον σύζυγό της στο μεξικάνικο εστιατόριο Patron Mexican Restaurant and Cantina στο Sandston, στις 16 Απριλίου.

«Έσκυψα να πιω μια γουλιά από τη μαργαρίτα μου και παρατήρησα κάτι να με χτυπάει στο μέτωπο! “Τι ήταν αυτό;” Με ρώτησε ο άνδρας μου, ο Andrews. «Όταν γύρισα στο ποτήρι μου, είδα το φίδι στη μαργαρίτα μου».

Το μικρό ερπετό άρχισε να κινείται και να τυλίγεται γύρω από το καλαμάκι της. Η γυναίκα έβαλαν τις φωνές και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να αφαιρέσουν το φίδι αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ένας άλλος θαμώνας εστιατορίου τελικά άρπαξε το ζώο και το έβγαλε έξω. 

«Φύγαμε τρέμοντας, μας έμεινε τραύμα», είπε ο Andrews στο 8 News για το περιστατικό, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι στο εστιατόριο προσφέρθηκαν να τους μεταφέρουν σε άλλο κάθισμα, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν.

Ο ιδιοκτήτης του Patron Mexican Restaurant and Cantina είπε ότι το φίδι πιθανότατα μπήκε από μια μονάδα κλιματισμού.

Το 8 News εξέτασε αρχεία από το Υπουργείο Υγείας της Βιρτζίνια που αποκάλυψαν ότι το εστιατόριο είχε αρκετές παραβιάσεις κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης τον Δεκέμβριο του 2024, όπως μούχλα, σπασμένα χερούλια και ένα πλακάκι οροφής που έλειπε. Οι παραβάσεις διορθώθηκαν αργότερα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιαούρτι με μήλο: Νέο εύρημα Ελλήνων Επιστημόνων Τροφίμων

Πώς το μήλο βελτιώνει το γιαούρτι – ;Eρευνα του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΑΠΘ δίνει απαντήσεις

Θάνατοι μωρών από βρεφικό γάλα: Ευρήματα μελέτης για την παγκόσμια επιμονή του παθογόνου Cronobacter sakazakii

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ βρίσκουν γενετικές ενδείξεις για την παγκόσμια επιμονή του παθογόνου του βρεφικού γάλακτος

Καλλυντικά: Σοβαρός κίνδυνος από τις απομιμήσεις – Συναγερμός για τοξικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και παθογόνα

Εκτός από τον κίνδυνο αλλεργίας, τα προϊόντα κακής ποιότητα» μπορεί να περιέχουν «τοξικές» ουσίες, είτε απαγορευμένες είτε πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια, παθογόνα και βαρέα μέταλλα - Χωρίς φίλτρα προστασίας τα αντηλιακά
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα