cibum team
Η EFSA δημοσίευσε ενημερωμένες οδηγίες σχετικά με τα επιστημονικά δεδομένα που οι αιτούντες πρέπει να συμπεριλάβουν στους φακέλους τους για την έγκριση μιας νέας αρωματικής ουσίας καπνού, καθώς και για την ανανέωση ή τροποποίηση των υφιστάμενων αδειών.
Δείτε: Τι είναι το δίκτυο απάτης τροφίμων
Δείτε: HΠΑ: Σαλμονέλα σε τυρί brie με κάσιους. Πέντε δηλητηριάσεις
Δείτε: Σαλμονέλωση, η βασίλισσα των τροφικών δηλητηριάσεων.
Δείτε: Πλαστικά μίας χρήσης: η μεγάλη ανατροπή στην εστίαση
Δείτε: Nέα φυσική μπλε χρωστική από το κόκκινο λάχανο
Δείτε: Το σουσάμι μπαίνει στα κύρια αλλεργιογόνα στις ΗΠΑ και επιβάλλεται στη σήμανση των προϊόντων.