Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Βραβείο Ασφάλειας Τροφίμων

ΑρχικήPicksNews LineΔιεθνή: Βραβείο Ασφάλειας Τροφίμων
spot_img

H καινοτόμα διοργάνωση που επιβεβαιώνει την σπουδαιότητα της ασφάλειας τροφίμων, διεξάγεται στη Νέα Ζηλανδία

Το βραβείο Ασφάλειας Τροφίμων, μέρος των βραβείων του New Zealand Institute of Food Science and Technology (NZIFST), χορηγείται από την Ασφάλεια Τροφίμων της Νέας Ζηλανδίας. Σκοπός του είναι η αναγνώριση των εξελίξεων από έναν οργανισμό, ομάδα ή μεμονωμένο άτομο για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κάνει βελτιώσεις σε τομείς όπως η επιστήμη, η έρευνα, ο εξοπλισμός ή η τεχνολογία επεξεργασίας, η ανάπτυξη προϊόντων και συσκευασίας και οι βέλτιστες πρακτικές του κλάδου ή να έχουν δημιουργήσει και διατηρήσει μια αποτελεσματική κουλτούρα για την ασφάλεια των τροφίμων μέσω της δέσμευσης του προσωπικού, της ηγεσίας ή με τη συνεχή τους βελτίωση. Φαίνεται πως για τη Νέα Ζηλανδία είναι τόσο σημαντική η αφοσίωση των οργανισμών και των ανθρώπων που ασχολούνται με την ασφάλεια τροφίμων όσο και η αναγνώρισή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ιστότοπο του Υπουργείου Πρωτογενών Βιομηχανιών. Το βραβείο θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου στο συνέδριο NZIFST 2022 στη Ροτορούα. Ο νικητής του Βραβείου «Σημαντική Συνεισφορά στην Ασφάλεια των Τροφίμων» θα λάβει ένα τρόπαιο και μια 12μηνη συνδρομή στο NZIFST.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα