Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων” – Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων"Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων" - Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
spot_img

Την προσεχή Παρασκευή 26 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Λύτρας.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, στα πλαίσια του πλέγματος συνεργασιών με τον ακαδημαϊκό και παραγωγικό τομέα, την Παρασκευή 26/05/2023, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα

“Νέες προοπτικές και σύγχρονες προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων”

σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Λύτρας – Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο