Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
7.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων” – Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων"Προοπτικές και Προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων" - Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
spot_img

Την προσεχή Παρασκευή 26 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Λύτρας.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων, στα πλαίσια του πλέγματος συνεργασιών με τον ακαδημαϊκό και παραγωγικό τομέα, την Παρασκευή 26/05/2023, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα

“Νέες προοπτικές και σύγχρονες προκλήσεις στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων”

σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Π. Λύτρας – Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσιμο νερό: 6.800 περιπτώσεις καρκίνου το χρόνο από νερό μολυσμένο με χημικές ουσίες PFAS

Μελέτη δείχνει ότι σε περιοχές, όπου το πόσιμο νερό ξεπέρασε τα συνιστώμενα μέγιστα επίπεδα PFAS είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνων του πεπτικού, του ενδοκρινικού, του αναπνευστικού και του στόματος και του λαιμού

Το είδος τσιπούρας που προκαλεί παραισθήσεις παρόμοιες με LSD

Η κατανάλωση αυτού του ψαριού μπορεί να σας κάνει να "ταξιδεύετε" για μέρες...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο