Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αθήνα: Γαστρονομικός διαγωνισμός για άτομα με αναπηρία

ΑρχικήΝέαΑθήνα: Γαστρονομικός διαγωνισμός για άτομα με αναπηρία
spot_img

18-19 Φεβρουαρίου στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών – Πληροφορίες και προϋποθέσεις συμμετοχής.

Ο πρώτος Διεθνής Γαστρονομικός Διαγωνισμός για άτομα με αναπηρία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 12-4 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Καθεδρικού Ναού Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών (Πανεπιστημίου 24, Αθήνα).

   Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καθολικών Αθηνών, ο διαγωνισμός αφορά άτομα με κάθε είδους αναπηρία, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία στη μαγειρική.

   Η πρωτοβουλία cupid’s spoon είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για την κοινωνία της ισότητας που διοργανώνει η Ένωση (UNUO) και προορίζεται για άτομα με αναπηρία. Θα διεξαχθεί, μάλιστα, σε 27 πρωτεύουσες των κρατών μελών της ΕΕ. Οι διαγωνιζόμενοι θα ανταγωνιστούν στις κατηγορίες μαγειρική ή κοκτέιλς. Η κριτική επιτροπή των ειδικών θα βαθμολογήσει: τακτοποίηση, επινοητικότητα, μεράκι σερβιρίσματος και ανταγωνιστικό πνεύμα.

   Αναλυτικές οδηγίες, καθώς και η ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για όποιον θέλει να δηλώσει συμμετοχή, υπάρχουν στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους. Για τη συμπλήρωση της αίτησης τα άτομα με αναπηρία θα χρειαστούν πιθανότατα τη βοήθεια κάποιου γνώστη της αγγλικής γλώσσας:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScL1YXG8iBObmmmsfWE7Q3Huq4cEi9yTv5cVRHT3SbkO

   SvhHA/viewform?fbclid=IwAR3l2LgbooU0nePg7CQExpvfC6nd872RkdxzMdbZwI5ebJ8shcXsGTCZ7i4

   Πληροφορίες: stdenis@cathecclesia.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.

Ελληνικό γιαούρτι: Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα – Επιστημονική μελέτη

Οι παράγοντες που οδηγούν την αποδοχή και την καινοτομία στο ελληνικό γιαούρτι.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο