cibum team
Παρά το γεγονός ότι απευθύνεται σε εξειδικευμένο κοινό, σε όσους εργάζονται, προσφέρουν , συμμετέχουν, στην εφοδιαστική αλυσίδα των τροφίμων, σε όσους έχουν στόχο την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που φτάνουν στο πιρούνι του καταναλωτή, σύμφωνα με την Google Analytics το Ελληνικό web site των food experts, το cibum.gr, έφτασε σε 30 ημέρες λειτουργίας, τους 20.000 μοναδικούς επισκέπτες, πάνω από 123.000 events ενώ οι δημοσιεύσεις ξεπέρασαν τις 700, αριθμός που μεταφράζεται σε περίπου 24 αναρτήσεις την ημέρα!
Ευχαριστούμε το κοινό για την εμπιστοσύνη του, τους αρθρογράφους για την προσφορά και το όραμα που μοιραζόμαστε, τους φίλους για την αγάπη τους και τους υποστηρικτές / χορηγούς, για την έμπρακτη προσφορά και στήριξή τους, στην προσπάθεια της ολοκληρωμένης και αντικειμενικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ των food experts κα του καταναλωτικού κοινού.
Τι είναι το cibum.gr
Τo cibum.gr γεννήθηκε ως ιδέα και έγινε πράξη βασισμένο στην ανάγκη της αδιάλειπτης εγρήγορσης, της συνεχούς ενημέρωσης και της εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, μεταξύ των επιστημόνων, των επιχειρηματιών, καθώς και όλων όσων ασχολούνται με το τρόφιμο. Είναι μια πλατφόρμα ελεύθερης πρόσβασης, χωρίς περιορισμούς και χωρίς συνδρομές. Δεσμευόμαστε πως θα αποτελεί το πιο έγκυρο κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας (μέσω άρθρων και σχολίων), μεταξύ όλων όσοι έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και θέλουν να συμβάλουν στον διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, την νομοθεσία για το τρόφιμο αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Οραματιζόμαστε το cibum.gr να βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή των γεγονότων που μας αφορούν με στόχο να γίνει το απαραίτητο καθημερινό εργαλείο των αναγνωστών του προκειμένου να επιτύχει σε επιστημονικό, τεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το όραμά μας είναι το cibum.gr να αποτελεί σημείο αναφοράς για το γίγνεσθαι περί των τροφίμων και διατροφής στην Ελλάδα. Να ενημερωνόμαστε, να επικοινωνούμε, να προοδεύουμε και να μοιραζόμαστε μέσα από τις σελίδες του τη γνώση που διακινείται ελεύθερα. Η πορεία του να στηρίζεται στην προσφορά και την συνεργασία επαγγελματιών που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Στόχος είναι η αδιάλειπτη παρουσία του cibum στα δρώμενα με τρόπο δημιουργικό και η συνεχής βελτίωσή του. Η συμμετοχή των αναγνωστών στην διαμόρφωση της ύλης και στις επιμέρους λειτουργίες του (αγγελίες, δωρεές, ταυτότητες, κλπ) είναι κορυφαίας σημασίας. Εξίσου σημαντική είναι η αναγνώριση και η έμπρακτη υποστήριξη από τις επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.
Περιλαμβάνει:
- νέα, ρεπορτάζ και εξελίξεις στον χώρο των τροφίμων
- παρουσίαση των ανθρώπων που φροντίζουν καθημερινά για την παραγωγή, την επάρκεια, την ποιότητα, την νοστιμιά, την θρεπτικότητα και την ασφάλεια των τροφίμων και των γευμάτων μας
- συνεντεύξεις με ανθρώπους του επιχειρείν, της παραγωγής και της διαχείρισης τροφίμων, της ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και της γαστρονομίας
- κατάλογο με προμηθευτές εξοπλισμού, υπηρεσιών κι αναλωσίμων εξειδικευμένων στις επιχειρήσεις τροφίμων
- παρατηρητήριο με επιχειρήσεις που έχουν διαπιστευτήρια ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων
- ειδικό τομέα με νέα και αναλύσεις χρήσιμα σε όλους, που αφορούν την ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων, την υγεία και διατροφή, την διατροφική παράδοση, την γαστρονομία και τις σύγχρονες τάσης της διατροφής
- βιβλιοθήκη με επιστημονικά θέματα και QUIZ σημαντικών τίτλων
- πίνακα επιχειρήσεων και οργανισμών που ζητούν συνεργάτες
- κατάλογο με δομές και οργανισμούς που ζητούν δωρεές τορφιμων και γευμάτων
Δείτε: Το σουσάμι μπαίνει στα κύρια αλλεργιογόνα στις ΗΠΑ και επιβάλλεται στη σήμανση των προϊόντων.
Δείτε επίσης: Νοθεία Φέτας: Οκτώ Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι καταγγέλλουν παντελή απουσία ελεγκτικού μηχανισμού.
Δείτε επίσης: Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet!