Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΔΩΔΩΝΗ συστήνει τα Νέα Παραδοσιακά Γιαούρτια: Πρόβειο Ελαφρύ και Αγελάδος

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ ΔΩΔΩΝΗ συστήνει τα Νέα Παραδοσιακά Γιαούρτια: Πρόβειο Ελαφρύ και Αγελάδος
spot_img

Τα νέα γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ με παραδοσιακή πέτσα.

Η ΔΩΔΩΝΗ επεκτείνει την σειρά των παραδοσιακών γιαουρτιών της με δύο νέες γεύσεις: το Παραδοσιακό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Πρόβειο Ελαφρύ και το Παραδοσιακό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Αγελάδος. Οι νέες αυτές προσθήκες, βασισμένες στην παράδοση και την αγνότητα, έρχονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας και να προσφέρουν στους καταναλωτές μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητα τους, το Παραδοσιακό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Πρόβειο Ελαφρύ κυκλοφορεί σε ατομική συσκευασία των 220 γρ. και το παραδοσιακό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος σε συσκευασία των 240γρ, με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει την γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.

Το Παραδοσιακό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Πρόβειο Ελαφρύ παρασκευάζεται από 100% φρέσκο πρόβειο γάλα. Με 50% λιγότερα λιπαρά σε σύγκριση με ομοειδή προϊόντα, προσφέρει όλα τα οφέλη του πρόβειου γάλακτος, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλότερο θερμιδικό περιεχόμενο. Η μοναδική του υφή και η αυθεντική του γεύση το καθιστούν ιδανικό για όσους αναζητούν μια πιο ελαφριά, αλλά πλούσια σε γεύση επιλογή.

Το Παραδοσιακό Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Αγελάδος παρασκευάζεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα, γνωστό για την ήπια και κρεμώδη υφή του. Αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και θρεπτικών συστατικών, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι ιδανικό για κατανάλωση σκέτο, με μέλι, φρούτα ή ξηρούς καρπούς, αποτελώντας ένα θρεπτικό και νόστιμο σνακ για όλες τις ηλικίες.

Με τις δύο νέες αυτές προσθήκες, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σημαντικά την οικογένεια των γιαουρτιών της συνολικά, η οποία πλέον αριθμεί πάνω από 10 κωδικούς. Μέσω του συγχρόνου R&D τμήματος που διαθέτει, επενδύει σταθερά στην δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις και τιμούν την ελληνική γαλακτοκομική παράδοση.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο