ΑρχικήΝέαΑγρότεςΠοιο παγκόσμιο είδωλο δούλευε σε ελληνικά εστιατόρια κι έκανε την Ελληνίδα για...

Ποιο παγκόσμιο είδωλο δούλευε σε ελληνικά εστιατόρια κι έκανε την Ελληνίδα για να παίρνει περισσότερα φιλοδωρήματα;

2 λεπτά ανάγνωσης

Δούλευε στις ταβέρνες «Αιγαίο» και «Μέτσοβο» της Νέας Υόρκης

Πριν γίνει το παγκόσμιο είδωλο που γνωρίζουμε, performer, ηθοποιός και fashion icon, υπήρξε απλώς η 15χρονη Stefani Germanotta, που εργαζόταν σκληρά για να βγάλει τα πρώτα της χρήματα στη Νέα Υόρκη. Σε πρόσφατη συναυλία της αποκάλυψε ότι τότε δούλευε σε ελληνικά εστιατόρια, των οποίων τα ονόματα θυμάται ακόμη: το ένα λεγόταν The Aegean, το άλλο “Metsovo”.

- Advertisement -

Ο λόγος για την Lady Gaga, η οποία εξομολογήθηκε ότι γιαν να κερδίζει περισσότερα τιπς, συνήθιζε να υποδύεται την Ελληνίδα, μιλώντας με προφορά και λέγοντας στους πελάτες πως κατάγεται από τη χώρα μας. Από μια κουζίνα εστιατορίου, ανάμεσα σε τραπέζια και τυχαίους πελάτες, μέχρι την κορυφή της παγκόσμιας μουσικής, η διαδρομή της Gaga δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δεδομένη. Και το γεγονός ότι ένα κορίτσι υποδυόταν την Ελληνίδα για λίγα δολάρια επιβίωσης, είναι απλώς μια υπενθύμιση πως όλοι κάπου ξεκινάμε — αρκεί να μη σταματήσουμε να βαδίζουμε.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σολομός Ατλαντικού: Γιατί 120 σεφ με αστέρια Michelin τον βγάζουν από τα πιάτα τους;

Η διεθνής καμπάνια Off The Table φέρνει στο προσκήνιο τις συνθήκες εκτροφής σε ανοιχτούς θαλάσσιους κλωβούς, τις απώλειες ψαριών, τις θαλάσσιες ψείρες και τις πρακτικές αντιμετώπισής τους