Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Starbucks: Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα εργάζεται μια φορά το μήνα ως μπαρίστα!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήStarbucks: Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος θα εργάζεται μια φορά το μήνα ως μπαρίστα!
spot_img

Γιατί ο Laxman Narasimhan θα κάνει μισό μεροκάματο το μήνα σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας.

Σε ανακοίνωση πως θα εργάζεται κάθε μήνα σε κάθε ένα από τα καταστήματα Starbucks, προέβη ο νέος CEO της εταιρίας, Laxman Narasimhan. Τα καθήκοντα του ανέλαβε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο και αποφάσισε να μπει ενεργά στην κουλτούρα της εταιρίας, ενημερώνοντας πριν λίγες μέρες τους υπαλλήλους του πως θα κάνει μισό μεροκάματο το μήνα σε κάθε κατάστημα. Ο Laxman μιλά έξι γλώσσες και έχει εμπειρία εργασίας παγκοσμίως στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον κοινωνικό τομέα και με την οικογένειά του έχουν ζήσει σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει εργαστεί στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

    Ο Narasimhan από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα μέχρι και σήμερα, έχει φορέσει για 40 ώρες την ποδιά του μπαρίστα προκειμένου να εκπαιδευτεί και να μάθει καλύτερα τη γραμμή της εταιρίας.

“Για να μας κρατάω κοντά στην κουλτούρα και τους πελάτες μας, καθώς και στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες μας, σκοπεύω να συνεχίσω να εργάζομαι σε καταστήματα για μισή μέρα κάθε μήνα και περιμένω από κάθε μέλος της ηγετικής ομάδας να διασφαλίσει επίσης τα κέντρα υποστήριξής μας. Mείνετε συνδεδεμένοι και αφοσιωμένοι στις πραγματικότητες των καταστημάτων μας για συζήτηση και βελτίωση”, έλεγε η επιστολή που έστειλε στους εργαζόμενους, σύμφωνα με το CNBC.

    Σε σχέση με το πλούσιο βιογραφικό του, ο Narasimhan έχει εργαστεί λιγότερο στο χώρο του λιανεμπορίου, έχοντας υπάρξει στο παρελθόν υψηλά ιστάμενος στην PepsiCo και τώρα στα Starbucks. Είχε απασχοληθεί κυρίως στο χώρο της ενέργειας, της μεταποίησης, της τεχνολογίας και της υγειονομικής περίθαλψης κ.α. Οπότε δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν σκοπός του είναι να μάθει καλύτερα το χώρο και το πνεύμα της εταιρίας “μπαίνοντας στα παπούτσια” των υπαλλήλων του, ή αν είναι μια στρατηγική κίνηση μάρκετινγκ προκειμένου να επισκιάσει τις κατηγορίες περί άσχημες συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων.

    Υπενθυμίζεται πως εδώ και λίγες μέρες, περισσότερα από 190 Franshise της εταιρίας, ψήφισαν υπέρ της συνδικαλιστικής οργάνωσης, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου Εργασιακών Σχέσεων. Οι εργαζόμενοι αναφέρουν επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, υποστελέχωση καθώς και αναξιόπιστο προγραμματισμό ως μερικούς από τους λόγους για τους οποίους είναι υπέρ του συνδικάτου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο