Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα εστιατόρια του Λονδίνου στο χαμηλότερο επίπεδο ασφαλείας τροφίμων στη Βρετανία

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΤα εστιατόρια του Λονδίνου στο χαμηλότερο επίπεδο ασφαλείας τροφίμων στη Βρετανία
spot_img

Τι έδειξε έκθεση του High Speed ​​Training.

   Το Λονδίνο αποτελεί το πιο χαμηλό σε βαθμολογία μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου για την υγιεινή των τροφίμων με μέση βαθμολογία 4,36/5, σύμφωνα με νέα έκθεση High Speed ​​Training. Συνολικά αξιολογήθηκαν 215.000 επιχειρήσεις τροφίμων σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλία.

   Παράλληλα με την ανακάλυψη ότι το Λονδίνο με τα 35.833 καταστήματα ήταν η χειρότερη από όλες τις περιφέρειες, διαπίστωσε επίσης η Ουαλία έφτασε επίσης κοντά στο τέλος του πίνακα, έχοντας την τρίτη χειρότερη επίδοση από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με μέση βαθμολογία 4,45.

    Ο Δρ Richard Anderson, επικεφαλής μάθησης και ανάπτυξης στο High Speed ​​Training, είπε ότι η ασφάλεια των τροφίμων και οι «στιβαρές» πρακτικές υγιεινής είναι «υψίστης σημασίας για τις επιχειρήσεις τροφίμων». «Πρόσφατα, έχουμε δει πολλές υψηλού προφίλ περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης και ασθενειών που προκαλούνται από τροφιμογενή βακτήρια. Γι’ αυτόν τον λόγο οι αξιολογήσεις για την υγιεινή των τροφίμων είναι τόσο σημαντικές – αντικατοπτρίζουν άμεσα το πόσο ασφαλή και υγιεινά λειτουργεί αυτή η επιχείρηση και είναι κρίσιμης σημασίας για τους καταναλωτές. Η έκθεσή μας δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, τα πρότυπα παραμένουν υψηλά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν βελτιωθεί από το 2023. Αυτή η δέσμευση για τη σωστή εκπαίδευση για την υγιεινή των τροφίμων για το προσωπικό, παράλληλα με τις αυστηρές διαδικασίες διαχείρισης τροφίμων και τις καθημερινές καλές πρακτικές είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της απόδοσης σε υψηλά πρότυπα» τόνισε.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο