Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
24.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το πιο παράξενο ποτήρι μπύρας στην ιστορία μόλις λανσαρίστηκε

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΤο πιο παράξενο ποτήρι μπύρας στην ιστορία μόλις λανσαρίστηκε
spot_img

Το καινοτόμο ποτήρι μπύρας που βοηθά στην.. “αργή και βασανιστική” απόλαυση.

Ένα νέο ποτήρι μπύρας που έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να κάνει πιο αργή την κατάποση, προκειμένου να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον περιορισμό της πρόσληψης αλκοόλ, πλασάρει ιαπωνική ζυθοποιία.  

- Advertisement -

Η ιδέα του ποτηριού Yona Yona Ale «Πιείτε αργά» των 350 ml που έχει σχήμα κλεψύδρας με λαιμό μόλις έξι χιλιοστών, στηρίζεται στο να καταναλώνεται το ποτό με ταχύτητα τρεις φορές μικρότερη απ’ ό,τι σε ένα συνηθισμένο ποτήρι.

https://twitter.com/yohobrewing/status/1813136494309351740?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1813136494309351740%7Ctwgr%5E6f6f281cc0d71911c4c2c62e8f019dd4e4ced6bd%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.drinksbusiness.com%2F2024%2F07%2Fthe-beer-glass-that-forces-you-to-drink-slower%2F

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Yoho Brewing, 15 στους 16 πότες που δοκίμασαν να απολαύσουν την μπύρα τους στο νέο ποτήρι παραδέχθηκαν ότι τους έκανε να μειώσουν τη συνολική ποσότητα αλκοόλ που θα έπιναν σε συνηθισμένο σκεύος, ενώ κάποιοι δήλωσαν ότι θα τους βοηθούσε στην προσπάθειά τους να μειώσουν την κατανάλωση αλκοόλ γενικότερα.

Πού όμως μπορεί να βρει κάποιος ένα τέτοιο ποτήρι;

Τα εν λόγω ποτήρια, διατίθενται στον ιστότοπο της ζυθοποιίας μέσω λαχειοφόρου αγοράς και με τιμή 9.800 YN. Οι συμμετέχοντες πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 16 Αυγούστου. Υπάρχουν επί του παρόντος μόνο 20 κομμάτια, αλλά η ζυθοποιία υποσχέθηκε ότι εάν η ζήτηση είναι μεγάλη, θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yoho, Naoyuki Ide, δήλωσε: «Με αυτόν το αστείο ποτήρι τρόπο κάνουμε τους ανθρώπους να γελάσουν και ταυτόχρονα να μάθουν για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει

Η “γλίτσα” της μπάμιας στο μικροσκόπιο της επιστήμης – Επιστήμονες ανακαλύπτουν απρόσμενες ιδιότητες

Ερευνητές ανέπτυξαν φυσικές μεθόδους απομάκρυνσης μικροπλαστικών από υδάτινα περιβάλλοντα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα