Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
29.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής

ΑρχικήΝέαΕκδήλωση ενδιαφέροντος για Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής
spot_img

cibum team

Δημοσιοποιήθηκε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής και Μεταδιδακτορικής Έρευνας στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του προγράμματος «Olivefeed». Το πρόγραμμα αφορά στην αξιοποίηση παραπροϊόντων και αποβλήτων ελαιουργίας, για την παραγωγή καινοτόμων βιολειτουργικών ζωοτροφών και ποιοτικών ζωικών προϊόντων» και συμμετέχουν το Τμήμα Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ), Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας (Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών) (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), το Τμήμα Κτηνιατρικής (Εργαστήριο Ζωοοτεχνίας) (ΑΠΘ), το Τμήμα Χημείας (Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων) (ΑΠΘ) και βιομηχανίες του Χώρου. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021.

Πληροφορίες: Νικόλαος Νενάδης, Επικ. Καθηγητής, e-mail: niknen@chem.auth.gr, τηλ. 2310997731/6973584850

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φράουλες: Νέο καμπανάκι κινδύνου από την PAN Netherlands

PFAS και πολύ τοξικά φυτοφάρμακα στο 92% των ολλανδικών συμβατικών φραουλών.

Απάτη με τα εμφιαλωμένα νερά: Έκθεση της ΕΕ αποκαλύπτει την αιτία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση για τις αιτίες που επιτρέπουν να διατίθενται στην αγορά μη συμμορφούμενα και δυνητικά δόλια προϊόντα.

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα