Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής

ΑρχικήΝέαΕκδήλωση ενδιαφέροντος για Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής
spot_img

cibum team

Δημοσιοποιήθηκε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής και Μεταδιδακτορικής Έρευνας στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του προγράμματος «Olivefeed». Το πρόγραμμα αφορά στην αξιοποίηση παραπροϊόντων και αποβλήτων ελαιουργίας, για την παραγωγή καινοτόμων βιολειτουργικών ζωοτροφών και ποιοτικών ζωικών προϊόντων» και συμμετέχουν το Τμήμα Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ), Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας (Εργαστήριο Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών) (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), το Τμήμα Κτηνιατρικής (Εργαστήριο Ζωοοτεχνίας) (ΑΠΘ), το Τμήμα Χημείας (Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων) (ΑΠΘ) και βιομηχανίες του Χώρου. Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021.

Πληροφορίες: Νικόλαος Νενάδης, Επικ. Καθηγητής, e-mail: niknen@chem.auth.gr, τηλ. 2310997731/6973584850

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα