Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκλογές ΠΕΤΕΤ. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

ΑρχικήΝέαΕκλογές ΠΕΤΕΤ. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα
spot_img

cibum team

   Η Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 20 Ιουνίου.

Αποτελέσματα εκλογών νέου Κεντρικού Δ.Σ. ΠΕΤΕΤ 2021-2021

Η Κεντρική  Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο Κεντρικό Δ.Σ. της περιόδου 2021-2022 οι οποίες έλαβαν χώρα την Κυριακή 20/6/2021.

Τα αποτελέσματα ακολουθούν με βάση την σειρά εκλογής. Οι εννέα πρώτες θέσεις είναι οι εκλόγιμες στο νέο Κ.Δ.Σ.

A/A        Υποψήφιος-Επώνυμο     Όνομα

1             ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ       ΙΩΑΝΝΗΣ

2             ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3             ΑΛΕΞΙΟΥ              ΗΛΙΑΣ

4             ΟΡΕΣΤΙΔΗΣ          ΜΙΧΑΗΛ

5             ΜΑΡΓΕΛΗ            ΜΗΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ

6             ΓΚΙΩΝΗΣ              ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7             ΕΥΔΑΙΜΩΝ          ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

8             ΣΑΚΑΡΕΛΗ           ΕΛΕΝΗ

9             ΒΛΑΧΟΥ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΟΥΛΙΟΥ             ΜΑΡΙΝΑ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ         ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΡΙΜΑ                 ΜΑΡΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ          ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΝΑΒΟΥΡΑΣ     ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΚΟΣ                  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ         ΚΑΡΙΝΑ(ΚΟΡΙΝΑ)

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ       ΕΥΑ

ΤΖΟΓΙΑΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΙΤΟΥ         ΑΝΝΑ

ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ         ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.

Μιχάλης Μαυρούλιας                         

Δείτε επίσης:

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Vegan – Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα! 


Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα