Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκλογές ΠΕΤΕΤ. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα

ΑρχικήΝέαΕκλογές ΠΕΤΕΤ. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα
spot_img

cibum team

   Η Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 20 Ιουνίου.

Αποτελέσματα εκλογών νέου Κεντρικού Δ.Σ. ΠΕΤΕΤ 2021-2021

Η Κεντρική  Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο Κεντρικό Δ.Σ. της περιόδου 2021-2022 οι οποίες έλαβαν χώρα την Κυριακή 20/6/2021.

Τα αποτελέσματα ακολουθούν με βάση την σειρά εκλογής. Οι εννέα πρώτες θέσεις είναι οι εκλόγιμες στο νέο Κ.Δ.Σ.

A/A        Υποψήφιος-Επώνυμο     Όνομα

1             ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ       ΙΩΑΝΝΗΣ

2             ΜΑΝΙΑΤΕΑΣ        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3             ΑΛΕΞΙΟΥ              ΗΛΙΑΣ

4             ΟΡΕΣΤΙΔΗΣ          ΜΙΧΑΗΛ

5             ΜΑΡΓΕΛΗ            ΜΗΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ

6             ΓΚΙΩΝΗΣ              ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7             ΕΥΔΑΙΜΩΝ          ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

8             ΣΑΚΑΡΕΛΗ           ΕΛΕΝΗ

9             ΒΛΑΧΟΥ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΟΥΛΙΟΥ             ΜΑΡΙΝΑ

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ         ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΡΙΜΑ                 ΜΑΡΙΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ          ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΝΑΒΟΥΡΑΣ     ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΚΟΣ                  ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ         ΚΑΡΙΝΑ(ΚΟΡΙΝΑ)

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ       ΕΥΑ

ΤΖΟΓΙΑΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΙΤΟΥ         ΑΝΝΑ

ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ         ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.

Μιχάλης Μαυρούλιας                         

Δείτε επίσης:

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Vegan – Μυκοπρωτεΐνη: Η super star του ‘80 που προσπαθεί ακόμα να κάνει μεγάλη καριέρα! 


Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Ακολουθήστε μας στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιολογικά προϊόντα: Μόνο με πιστοποίηση οι εξαγωγές στις ΗΠΑ – Διευκρινήσεις από την  TÜV AUSTRIA Hellas

Η Μ. Αγαπητού της TÜV AUSTRIA Hellas, παραθέτει βήμα βήμα τις νέες προϋποθέσεις και διαδικασίες που απαιτούνται για τις εξαγωγές βιολογικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

Σοκ: 30% αυξήθηκε το κόστος παρασκευής πίτσας Μαργαρίτα στην Ιταλία

Σύμφωνα με τον μηνιαίο δείκτη Pizza Margherita Index του Bloomberg.

EFSA: Μεγάλη μείωση της ανώτερης ανεκτής ημερήσιας πρόσληψης σεληνίου – Προκαλεί τριχόπτωση!

Από 300 μg/ημέρα πάει στα 255 μg/ημέρα - H αλωπεκία επιλέχθηκε από την ομάδα της EFSA ως το κρίσιμο τελικό σημείο στο οποίο βασίζεται ένα UL για το σελήνιο.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα