ΑρχικήΝέαΕλληνικές Αλυκές: Απώλειες λόγω πανδημίας και καλοκαιρίας

Ελληνικές Αλυκές: Απώλειες λόγω πανδημίας και καλοκαιρίας

cibum team

Σημαντική πτώση που έφτασε το 15% σε σχέση με το 2019, παρουσίασε ο τζίρος της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές την περσινή χρονιά και οι αιτίες σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις, είναι οι καλές καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν το 2020 και έτσι δεν ευνοήθηκαν οι πωλήσεις αλατιού για αποχιονισμό καθώς και η πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών από 7.166 (χιλ. ευρώ) το 2019 έπεσε στο 6.100 το 2020 με μείωση κατά -14,87%

- Advertisement -

Και η φετινή χρονιά δεν είναι καλή για τις Ελληνικές Αλυκές. Και το α’ τετράμηνο του 2021, δεν πωλήθηκε αλάτι για αποχιονισμό λόγω του ήπιου καιρού.

Πληροφορίες από Ημερησία

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δημοφιλές συστατικό σαλάτας πίσω από σοβαρές επιδημίες E. coli και Salmonella με δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες κρούσματα

Νέα επιδημία με 55 κρούσματα στις ΗΠΑ, μετά τις μεγάλες εξάρσεις που καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.