Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνικές Αλυκές: Απώλειες λόγω πανδημίας και καλοκαιρίας

ΑρχικήΝέαΕλληνικές Αλυκές: Απώλειες λόγω πανδημίας και καλοκαιρίας
spot_img

cibum team

Σημαντική πτώση που έφτασε το 15% σε σχέση με το 2019, παρουσίασε ο τζίρος της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές την περσινή χρονιά και οι αιτίες σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις, είναι οι καλές καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν το 2020 και έτσι δεν ευνοήθηκαν οι πωλήσεις αλατιού για αποχιονισμό καθώς και η πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών από 7.166 (χιλ. ευρώ) το 2019 έπεσε στο 6.100 το 2020 με μείωση κατά -14,87%

Και η φετινή χρονιά δεν είναι καλή για τις Ελληνικές Αλυκές. Και το α’ τετράμηνο του 2021, δεν πωλήθηκε αλάτι για αποχιονισμό λόγω του ήπιου καιρού.

Πληροφορίες από Ημερησία

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα