Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Dairy Conference 2021: Συνέδριο για τον κλάδο της γαλακτοκομίας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαDairy Conference 2021: Συνέδριο για τον κλάδο της γαλακτοκομίας
spot_img

Την Παρασκευή  26 Νοεμβρίου 2021 η Boussias υπό την αιγίδα του ΣΕΒ – ΓΑΠ διοργανώνει γαλακτοκομικό συνέδριο στο Sofitel Athens Airport, όπου θα συζητηθούν τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου που αποτελεί το θεμέλιο πυλώνα της ελληνικής αγοράς τροφίμων αλλά και της ελληνικής οικονομίας και εξαγωγών, τα νέα δεδομένα και το κανονιστικό πλαίσιο, η διασφάλιση των ελληνικών ΠΟΠ προϊόντων καθώς και η  ενίσχυση της ελληνικής κτηνοτροφικής παραγωγής.

Επίσης αντικείμενο του συνεδρίου θα είναι τα νέα πρότυπα για παραγωγούς και προμηθευτές, τα ζητούμενα των καταναλωτών, οι τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, οι προκλήσεις και οι προοπτικές ανάπτυξης και όσα δίνουν προστιθέμενη αξία στο ελληνικό γάλα και τα προϊόντα του.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο