Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: προσοχή στις αιτήσεις για το πρόγραμμα χρηματοδότησης «επανεκκίνηση εστίασης»

ΑρχικήΝέαΕστίαση: προσοχή στις αιτήσεις για το πρόγραμμα χρηματοδότησης «επανεκκίνηση εστίασης»
spot_img

cibum team

 

   Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης στην δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών-ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» είτε για πρώτη φορά, είτε κατόπιν απόρριψης, θα πρέπει να προσέχουν ορισμένα σημεία προκειμένου να μην απορριφθεί η αίτησή τους.

Αυτό σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα για το ΕΣΠΑ, του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα πρέπει να προσέχουν τα εξής:

 α) την ορθή υποβολή της ‘Αδειας Λειτουργίας. Να είναι σε επιλέξιμο ΚΑΔ, στη σωστή διεύθυνση και φυσικά στην σωστή επωνυμία με το ανάλογο ΑΦΜ.

 β) τις υπεύθυνες δηλώσεις του λογιστή. Είναι απαραίτητη η επισύναψη τους συμπληρωμένες σύμφωνα με το σχετικό υπόδειγμα της πρόσκλησης και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλοίωση του.

 γ) την προσωποποιημένη πληροφόρηση μέσω Taxis: το έντυπο θα πρέπει να φέρει ημερομηνία εκτύπωσης.

 Θυμίζουμε προς όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να υποβάλλουν νέα αίτηση κατόπιν της απόρριψής τους, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που δεν έχουν προχωρήσει σε ένσταση ως προς την αρχική απόφαση.


Δείτε: 

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ευρωπαϊκό σήμα πιστοποίησης για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το αγαπημένο της φαγητό 

Ποια είναι η βιταμίνη που βοηθά στη σύλληψη και «πολεμά» την υπογονιμότητα 

VEGAN: Εγκρίθηκε το πρώτο κοτόπουλο εργαστηρίου 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter 

Κατακτά και την γαλλική αγορά η ελληνική Stevia. Η Stevia Hellas επεκτείνει τις εξαγωγές στο εξωτερικό. 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Η σχέση μας με το φαγητό, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση

FAO: Ο δείκτης τιμών τροφίμων εκτινάχθηκε στο υψηλότερο δεκαετίας 

EFSA: «ΟΧΙ» στο διοξείδιο του τιτανίου και στις ζωοτροφές 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα