Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, Ιανουάριος 10, 2025
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το αγαπημένο της φαγητό

ΑρχικήΟικιακάΗ Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει το αγαπημένο της φαγητό
spot_img

cibum team


   Όλοι έχουν τουλάχιστον ένα αγαπημένο φαγητό, μία ιδιαίτερη αδυναμία στην οποία, συνήθως, δεν μπορούν να αντισταθούν και οι celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση. Η παγκοσμίως γνωστή και πολυαγαπημένη Ρέιτσελ από τα φιλαράκια, Τζένιφερ Άνιστον, που  διαθέτει μία αξιοζήλευτη σιλουέτα  και παρόλο που έχει περάσει τα 50 μοιάζει με 30, έχει μία αδυναμία που κάθε άλλο παρά διαίτης είναι…. Η ίδια έχει ομολογήσει, σύμφωνα με το usmagazine.com,  ότι ποτέ δεν καταφέρνει να αντισταθεί στα μεξικάνικα nachos. Ακόμη και εάν ένα nacho πέσει στο πάτωμα, εκείνη θα το φάει!

Επιπλέον, επειδή η Aniston φημίζεται για τις ικανότητές της στην μαγειρική, συνήθως τα nachos τα φτιάχνει μόνη της με τορτίγιες και λίγο λάδι καρύδας.

Τα nachos φαίνεται ότι αποτελούν αδυναμία όχι μόνο για την Τζένιφερ Άνιστον αλλά και για άλλους διάσημους το μεξικάνικο φαγητό είναι το αγαπημένο τους. Όπως η Kim Kardashian . Το αστέρι του Keeping Up With the Kardashians αποκάλυψε μέσω μιας αυτοσχέδιας συνάντησης ερωτήσεων-απαντήσεων στο Twitter τον Φεβρουάριο του 2020 ότι το μεξικάνικο φαγητό είναι «τόσο καλό…!!».

Όπως και η Aniston, η Kardashian λατρεύει τα nachos  με γουακαμόλε τα οποία μπορούν άνετα να συμπεριληφθούν στην διατροφή της αφού είναι φυτικά. Επίσης η Άνιστον εκτός από τα Nachos, ξεκινάει την κάθε μέρα της με ένα ποτήρι ζεστό νερό και λεμόνι. Αλλά γενικά όπως λέει η ίδια «Πρέπει να είμαστε πραγματικά συνειδητοποιημένοι  και προσεκτικοί σχετικά με αυτό που τρώμε»

Τα Νάτσος (Ισπανικά: Nachos) είναι πιάτο από το βόρειο Μεξικό που αποτελείται από τσιπς τορτίγιας (ή τοτόπος) καλυμμένα με σάλτσα τυριού ή σάλτσα βασισμένη σε τυρί που συχνά σερβίρονται ως σνακ. Πιο περίτεχνες εκδοχές περιλαμβάνουν προσθήκες άλλων συστατικών και μπορούν να σερβιριστούν ως κύριο πιάτο. Το πιάτο οφείλει τη δημιουργία του στον Ιγκνάσιο “Νάτσο” Ανάγια που το δημιούργησε το 1943. Τα πρωτότυπα νάτσος αποτελούνταν από τηγανητές τορτίγιες καλαμποκιού καλυμμένες με λιωμένο τυρί και πιπεριές χαλαπένιο σε φέτες.

Το γουακαμόλε είναι μεξικάνικη σάλτσα με βάση το αβοκάντο. Έχει τις ρίζες τις στους αζτέκους, αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στην σύγχρονη μεξικάνικη και Αμερικάνικη κουζίνα ως συνοδευτικό, καρύκευμα ή σε συστατικό σε σαλάτες. Το κύριο συστατικό του είναι πολτοποιημένο αβοκάντο με αλάτι. Σε μερικές συνταγές προστίθεται ντομάτα, κρεμμύδι, σκόρδο, χυμός λάιμ, τσίλι, γιαούρτι και διάφορα άλλα καρυκεύματα.

Το γουακαμόλε παρασκευάζονταν από τους αζτέκους ήδη από τον 16ο αιώνα. Η λέξη γουακαμόλε προέρχεται από την ναουάτλ λέξη αουακαμόλλι (āhuacamolli) που σημαίνει σάλτσα από αβοκάντο. Οι πρώτες συνταγές για γουακαμόλε δημοσιεύτηκαν την δεκαετία του 1940 και μέχρι την δεκαετία του 1970 απέκτησε μεγάλη φήμη και άρχισε να καταναλώνεται ευρέως.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνικό γιαούρτι: Γιατί είναι καλύτερο από τα άλλα – Επιστημονική μελέτη

Οι παράγοντες που οδηγούν την αποδοχή και την καινοτομία στο ελληνικό γιαούρτι.

Έλληνες καταναλωτές ΠΡΟΣΟΧΗ στις ντομάτες – Τι έδειξαν οι έλεγχοι του ΥΠΑΑΤ για την παρουσία φυτοφαρμάκων

Τα ελληνικά λαχανικά και φρούτα που περιέχουν είτε υψηλή περιεκτικότητα είτε απαγορευμένα φυτοφάρμακα, αποκάλυψε νέος έλεγχος του ΥΠΑΑΤ.

Μπορείτε να φάτε άφοβα ωμό σπανάκι;

Ποια ομάδα καταναλωτών πρέπει να προσέχει σχετικά με την κατανάλωση ωμού σπανακιού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα