Έφυγε ξαφνικά χτυπημένη από τον κορωνοϊό. Λίγο πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια. Ήταν γεμάτη ζωντάνια, αγάπη για όλους, καλοσύνη, όρεξη για ζωή, για δημιουργία, ανοιχτό μυαλό, πάντα γελαστή, περιποιημένη, και τέτοια εποχή θα είχε ήδη φύγει για την γενέτειρά της, την Βατούσα Μυτιλήνης…. Πολλά είναι όσα θα μπορούσαν και πρέπει κάποια στιγμή, να γραφτούν για την γιαγιά Ελένη, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα. Είναι πολύ νωρίς…
Δείτε:
Ποια είναι η βιταμίνη που βοηθά στη σύλληψη και «πολεμά» την υπογονιμότητα
Σαντορίνη: Οι ψευτοκεφτέδες της Ρούλας με τα 15 αδέλφια!
Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε
Πώς να διαβάσετε σωστά μία συνταγή
Φάτε το…. Νερό σας! Οι καταστροφικές συνέπειες της αφυδάτωσης
Παγκόσμιο πρότυπο σωστής διατροφής, η Κρητική
H σχέση μας με το φαγητό, είναι καθάρα προσωπική υπόθεση
Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Επίδομα 534 €. Τι δικαιούνται οι εποχικοί εργαζόμενοι είτε προσληφθούν είτε όχι
VEGAN: Εγκρίθηκε το πρώτο κοτόπουλο εργαστηρίου
Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter
H πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων της ΕΕ. Ετικέτες ποιότητας. ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, βιολογικά.
Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Euro … μπάρμπεκιου: Ελληνική συμμετοχή με burger μουσακά!
FAO: Ο δείκτης τιμών τροφίμων εκτινάχθηκε στο υψηλότερο δεκαετίας
IFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»
EFSA: «ΟΧΙ» στο διοξείδιο του τιτανίου και στις ζωοτροφές
Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες