Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»

ΑρχικήΝέαIFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»
spot_img

cibum team


   Το σεμινάριο του Institute of Food Science Technology, θα εξετάσει πώς το αισθητηριακό σύστημα των καταναλωτών μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των τροφίμων. Θα εξετάσει πώς οι υφές μπορούν να επηρεάσουν φυσικά και οπτικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βλέπουν τι τρώνε. Επιπλέον, θα διερευνήσει πώς οι ενδείξεις μπορούν υποσυνείδητα να καθοδηγήσουν τους καταναλωτές προς μια περισσότερο ή λιγότερο ευνοϊκή αντίληψη των ειδών διατροφής.

Θα μάθετε για:  Υφή, Ψυχολογία των καταναλωτών, αντίληψη των τροφίμων

- Advertisement -

Πρόεδρος: Stephanie Mitchell, FIFST, CSci, RSensSci, MCIEH

Ομιλητής: Cathrine Jansson-Boyd, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ψυχολογία των Καταναλωτών, Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Συντονιστής: Carol Raithatha, FIFST, Μέλος της επιτροπής Sensory Science Special Interest Group (SSG), Director, Carol Raithatha Limited

Μπορούν να συμμετάσχουν: Μέλη και μη μέλη του ΙFST, επιστήμονες, έμποροι, ερευνητές αγοράς, προγραμματιστές προϊόντων, όποιος ενδιαφέρεται για τις αισθήσεις και ψυχολογία των καταναλωτών.

Το  IFST είναι οργανισμός με αποστολή «αναγνώριση και ενδυνάμωση των επαγγελματιών τροφίμων προωθώντας την αριστεία στην επιστήμη και την εφαρμογή της σε όλη την τροφική αλυσίδα». Κατά τη διάρκεια του 2020 και της πανδημίας COVID είμαστε περήφανοι που διοργανώσαμε 30 διαδικτυακά σεμινάρια και συνεργαστήκαμε με χιλιάδες επαγγελματίες τροφίμων σε όλο τον κόσμο από περισσότερες από 50 χώρες σε ελεύθερη πρόσβαση. Από τον Ιούνιο του 2021 θα χρεώνουμε για τα διαδικτυακά μας σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιητικού παρουσίας σε μη μέλη. Τα μέλη του IFST παρακολουθούν δωρεάν όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα