cibum team
Το σεμινάριο του Institute of Food Science Technology, θα εξετάσει πώς το αισθητηριακό σύστημα των καταναλωτών μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των τροφίμων. Θα εξετάσει πώς οι υφές μπορούν να επηρεάσουν φυσικά και οπτικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βλέπουν τι τρώνε. Επιπλέον, θα διερευνήσει πώς οι ενδείξεις μπορούν υποσυνείδητα να καθοδηγήσουν τους καταναλωτές προς μια περισσότερο ή λιγότερο ευνοϊκή αντίληψη των ειδών διατροφής.
Θα μάθετε για: Υφή, Ψυχολογία των καταναλωτών, αντίληψη των τροφίμων
Πρόεδρος: Stephanie Mitchell, FIFST, CSci, RSensSci, MCIEH
Ομιλητής: Cathrine Jansson-Boyd, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ψυχολογία των Καταναλωτών, Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
Συντονιστής: Carol Raithatha, FIFST, Μέλος της επιτροπής Sensory Science Special Interest Group (SSG), Director, Carol Raithatha Limited
Μπορούν να συμμετάσχουν: Μέλη και μη μέλη του ΙFST, επιστήμονες, έμποροι, ερευνητές αγοράς, προγραμματιστές προϊόντων, όποιος ενδιαφέρεται για τις αισθήσεις και ψυχολογία των καταναλωτών.
Το IFST είναι οργανισμός με αποστολή «αναγνώριση και ενδυνάμωση των επαγγελματιών τροφίμων προωθώντας την αριστεία στην επιστήμη και την εφαρμογή της σε όλη την τροφική αλυσίδα». Κατά τη διάρκεια του 2020 και της πανδημίας COVID είμαστε περήφανοι που διοργανώσαμε 30 διαδικτυακά σεμινάρια και συνεργαστήκαμε με χιλιάδες επαγγελματίες τροφίμων σε όλο τον κόσμο από περισσότερες από 50 χώρες σε ελεύθερη πρόσβαση. Από τον Ιούνιο του 2021 θα χρεώνουμε για τα διαδικτυακά μας σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιητικού παρουσίας σε μη μέλη. Τα μέλη του IFST παρακολουθούν δωρεάν όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
VEGAN: Παγκόσμια πρωτιά για το κοτόπουλο εργαστηρίου
Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter
H πιστοποίηση ποιότητας προϊόντων της ΕΕ. Ετικέτες ποιότητας. ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, βιολογικά.
Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου
Euro … μπάρμπεκιου: Ελληνική συμμετοχή με burger μουσακά!
Πώς να διαβάσετε σωστά μία συνταγή
Το δικό σου super food μπορεί για μένα να είναι junk food
FAO: Ο δείκτης τιμών τροφίμων εκτινάχθηκε στο υψηλότερο δεκαετίας
IFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»
EFSA: «ΟΧΙ» στο διοξείδιο του τιτανίου και στις ζωοτροφές
Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες