Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

IFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»

ΑρχικήΝέαIFST: Διαδικτυακό σεμινάριο «αισθήσεις και αντίληψη φαγητού»
spot_img

cibum team


   Το σεμινάριο του Institute of Food Science Technology, θα εξετάσει πώς το αισθητηριακό σύστημα των καταναλωτών μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη των τροφίμων. Θα εξετάσει πώς οι υφές μπορούν να επηρεάσουν φυσικά και οπτικά τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βλέπουν τι τρώνε. Επιπλέον, θα διερευνήσει πώς οι ενδείξεις μπορούν υποσυνείδητα να καθοδηγήσουν τους καταναλωτές προς μια περισσότερο ή λιγότερο ευνοϊκή αντίληψη των ειδών διατροφής.

Θα μάθετε για:  Υφή, Ψυχολογία των καταναλωτών, αντίληψη των τροφίμων

Πρόεδρος: Stephanie Mitchell, FIFST, CSci, RSensSci, MCIEH

Ομιλητής: Cathrine Jansson-Boyd, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ψυχολογία των Καταναλωτών, Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Συντονιστής: Carol Raithatha, FIFST, Μέλος της επιτροπής Sensory Science Special Interest Group (SSG), Director, Carol Raithatha Limited

Μπορούν να συμμετάσχουν: Μέλη και μη μέλη του ΙFST, επιστήμονες, έμποροι, ερευνητές αγοράς, προγραμματιστές προϊόντων, όποιος ενδιαφέρεται για τις αισθήσεις και ψυχολογία των καταναλωτών.

Το  IFST είναι οργανισμός με αποστολή «αναγνώριση και ενδυνάμωση των επαγγελματιών τροφίμων προωθώντας την αριστεία στην επιστήμη και την εφαρμογή της σε όλη την τροφική αλυσίδα». Κατά τη διάρκεια του 2020 και της πανδημίας COVID είμαστε περήφανοι που διοργανώσαμε 30 διαδικτυακά σεμινάρια και συνεργαστήκαμε με χιλιάδες επαγγελματίες τροφίμων σε όλο τον κόσμο από περισσότερες από 50 χώρες σε ελεύθερη πρόσβαση. Από τον Ιούνιο του 2021 θα χρεώνουμε για τα διαδικτυακά μας σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιητικού παρουσίας σε μη μέλη. Τα μέλη του IFST παρακολουθούν δωρεάν όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Τυρί: 6 συμβουλές για να ΜΗΝ χαλάσει πριν την ώρα του – Μπορούμε να το καταναλώσουμε εάν έχει πιάσει μούχλα;

Το τυρί είναι αρκετά ιδιαίτερο όσον αφορά την αποθήκευσή του και απαιτεί ειδική μεταχείριση - Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι για να το διατηρήσετε όσο το δυνατό περισσότερο

Προβληματισμός με την απόφαση του FDA για τις «φθαλικές ενώσεις» στις συσκευασίες

Η πρόσφατη δήλωση του FDA ότι δεν πρόκειται να επιβάλει πλήρη απαγόρευση στις φθαλικές ενώσεις που βρίσκονται συνήθως σε συσκευασίες γρήγορου φαγητού, εξόργισε επιστήμονες και περιβαλλοντικές ομάδες που πιέζουν για την απομάκρυνσή τους.

Salmonella: Το… “μπέρδεμα” με την επικινδυνότητα ή μη, των διάφορων ορότυπων σαλμονέλας, λύνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για να λύσει το θέμα σχετικά με το εάν είναι ασφαλή τα προϊόντα νωπού κρέατος πουλερικών που έχουν εντοπιστεί με άλλους τύπους σαλμονέλας, εκτός από S. enteriditis και S. typhimurium, τα μόνα που έχουν χαρακτηριστεί από την ΕΕ επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα