Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού – Εκ νέου υποβολή αιτήσεων

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΔωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού - Εκ νέου υποβολή αιτήσεων
spot_img

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν εκπαίδευση σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Ξεκινούν ξανά από τις 4 έως τις 10 Οκτωβρίου 2024 οι αιτήσεις στις Σχολές Τουρισμού της χώρας, αρμοδιότητας του υπουργείου Τουρισμού, με προσφερόμενες θέσεις σε διάφορες ειδικότητες του τουρισμού, μεταξύ αυτών δύο πειραματικών.

   Με απόφαση της υφυπουργού Τουρισμού, αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, Έλενας Ράπτη, είναι δυνατή εκ νέου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Τουρισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

   Οι αιτήσεις αφορούν στην κάλυψη θέσεων σε 1) Ανάβυσσο Αττικής, 2) Περαία Θεσσαλονίκης, 3) Ηράκλειο Κρήτης, 4) Κέρκυρα, 5) Ρόδο, 6) Άργος, 7) Γαλαξίδι και 8) Αλεξανδρούπολη, στις εξής ειδικότητες: α) Στέλεχος μονάδων φιλοξενίας, β) τεχνικός μαγειρικής τέχνης-αρχιμάγειρας (chef), γ) τεχνικός αρτοποιός-ζαχαροπλαστικής, δ) στέλεχος διοίκησης και οικονομίας στον τομέα του τουρισμού, ε) στέλεχος επιχειρήσεων φιλοξενίας με ειδίκευση στον Τομέα Διοίκησης Δωματίων (πειραματική) και στ) στέλεχος ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων (πειραματική).

   Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του ειδικού συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr, έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024.

   «Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όλες και όλους όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τις δωρεάν σπουδές τους στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού του υπουργείου Τουρισμού. Οι σχολές μας είναι οι μοναδικές στην Ελλάδα που παρέχουν υποδειγματική διφυή εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται στην πλειοψηφία της σε εκπαιδευτικά ξενοδοχεία, με προσομοίωση σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον. Οι Σχολές του υπουργείου Τουρισμού “χτίζουν” τη νέα γενιά επαγγελματιών του κλάδου, δίνοντας στους σπουδαστές και τις σπουδάστριές μας όλα τα εφόδια και τις δεξιότητες που έχει ανάγκη η τουριστική αγορά εργασίας», δήλωσε η κ. Ράπτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο