ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Ανακούφιση για την "επιστροφή στην κανονικότητα"

Εστίαση: Ανακούφιση για την “επιστροφή στην κανονικότητα”

1 λεπτά ανάγνωσης

Θετική χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία εστιατορικών και συναφών Επαγγελμάτων την αποκλιμάκωση των μέτρων σε εστίαση και διασκέδαση. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε την εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών και αποφάσισε να επανέλθει η μουσική στους χώρους εστίασης και διασκέδασης και να απελευθερωθεί το ωράριο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΕ:

- Advertisement -

“H απόφαση της κυβέρνησης για επιστροφή σε «μερική κανονικότητα», από την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική αν και δεν προβλέπει καμία στήριξη.

Οι επαγγελματίες του Κλάδου, θέλουν να πιστεύουν, ότι η ελπίδα δεν θα εξελιχθεί σε χιονοθύελλα αν και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ανατιμήσεις στην ενέργεια, τις Α΄ ύλες, τη μείωση του κύκλου εργασιών το τελευταίο τρίμηνο λόγω των περιοριστικών μέτρων και τα μηδενικά ταμειακά διαθέσιμα

- Advertisement -

Ίδωμεν…”

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

EUDR: Στα ελληνικά οι νέες FAQ της Κομισιόν – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις τροφίμων

Με λίγους μήνες να απομένουν μέχρι την έναρξη εφαρμογής του EUDR, για τις μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, το βάρος μεταφέρεται πλέον στην πρακτική προετοιμασία.

Lidl: Δημοφιλές τρόφιμο με 31 εκατομμύρια CFU/g μικροβιακό φορτίο – Διανομή σε 13 χώρες και απανωτές ανακλήσεις

Καταγγελία καταναλωτή οδήγησε στην ανίχνευση εξαιρετικά υψηλού φορτίου Bacillus cereus και σε ευρωπαϊκή ειδοποίηση RASFF.

Σύκα: Επιστήμονες ξεκαθαρίζουν αν μπορούμε να τρώμε άφοβα τη φλούδα τους και τι συμβαίνει όταν τα βάζουμε στο ψυγείο

Τα διατροφικά οφέλη της φλούδας, τα συχνά λάθη στη διαχείριση και το επιστημονικό πρωτόκολλο για να διατηρηθούν φρέσκα έως και μία εβδομάδα.