Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε ψευδείς καταγγελίες τροφικής δηλητηρίασης διεκδικώντας αποζημιώσεις από ξενοδοχεία

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε ψευδείς καταγγελίες τροφικής δηλητηρίασης διεκδικώντας αποζημιώσεις από ξενοδοχεία
spot_img

Οι απατεώνες φέρεται να στόχευσαν ξενοδοχεία στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα 

Μια βρετανίδα η Laura Joyce, 42 ετών, από το Essex και ο αδελφό της Marc Cameron κατηγορούνται ως αρχηγοί κυκλώματος εις βάρος πολυτελών ξενοδοχείων που αναγκάστηκαν να πληρώσουν έως και 9,5 εκατομμύρια λίρες, περίπου 11,300 εκατ. ευρώ, για ψευδείς καταγγελίες τροφικής δηλητηρίασης.

«Μην τα φάτε!» – Επείγουσα ανάκληση δύο μολυσμένων προϊόντων κοτόπουλου που πωλούνται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ
- Advertisement -

Οι απατεώνες φέρεται να στόχευαν ξενοδοχεία στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα ενθαρρύνοντας τους τουρίστες να κάνουν ισχυρισμούς τροφικής δηλητηρίασης με χρηματικό αντάλλαγμα που θα έκανε τις διακοπές τους να βγουν… δωρεάν!

Στο κύκλωμα συμμετείχαν συνολικά επτά Βρετανοί που κατηγορούνται ότι δελέαζαν τους παραθεριστές να συμμετάσχουν στην απάτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «Η συμμορία που ειδικευόταν στην απόκτηση στοιχείων Βρετανών τουριστών σε ξενοδοχεία all-inclusive στη Μαγιόρκα έπεισε, μέσω ενός εντύπου που οι ίδιοι επεξεργάστηκαν, να ισχυριστεί ψευδώς ότι ήταν άρρωστοι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία ζητώντας αποζημίωση κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ο δικηγόρος της Τζόις, Γκάμπριελ Λάντο είπε ότι η πελάτης του ομολόγησε ότι παρέδωσε τα στοιχεία επικοινωνίας των παραθεριστών για πληρωμή σε επιχειρηματία που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επέμεινε ότι αυτό έγινε ως μέρος μιας επιχείρησης έρευνας αγοράς.

Αρνήθηκε ότι η Τζόις ή κάποιο από τα άτομα που χρησιμοποίησε για να συλλέξει πληροφορίες από τουρίστες τους είχε ενθαρρύνει να παραποιήσουν τους ισχυρισμούς τροφικής δηλητηρίασης χρησιμοποιώντας αποδείξεις φαρμάκων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι τάσεις κατανάλωσης σνακ σύμφωνα με την έκθεση «State of Snacking 2024» της Mondelēz

Η Mondelēz International παρουσιάζει την έκτη ετήσια έκθεση «State of Snacking».

Τρεις νεκροί από τροφική δηλητηρίαση σε γηροκομείο της Φλωρεντίας

Τρεις άνθρωποι, τρόφιμοι σε γηροκομείο της Φλωρεντίας έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση - 114 κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο