Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η κρίση στη εστίαση εξαφάνισε την αλαζονεία από τον κλάδο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΓκόρντον Ράμσεϊ: Η κρίση στη εστίαση εξαφάνισε την αλαζονεία από τον κλάδο
spot_img

Ο Βρετανός σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίων και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Γκόρντον Ράμσεϊ υποστήριξε ότι η θετική πλευρά της πανδημίας της COVID-19 είναι ότι τα κακά εστιατόρια «σε προνομιακή τοποθεσία» έχουν σβήσει από τον χάρτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα χάλια έχουν φύγει».

Σε συνέντευξή του στο «Radio Times» Γκόρντον Ράμσεϊ τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν «καταστροφικά» για τον κλάδο της εστίασης.

- Advertisement -

Ο σεφ είπε ότι αναμένει ότι θα υπάρξει μια ανοδική στροφή στην ποιότητα των εστιατορίων ως αποτέλεσμα. «Έχει εξαφανιστεί η αλαζονεία από τον κλάδο» ανέφερε προσθέτοντας ότι τα εστιατόρια πρέπει να βελτιωθούν για να επιβιώσουν.

Προωθώντας τη νέα του εκπομπή στο BBC One, «Future Food Stars», στην οποία 12 επιχειρηματίες που ασχολούνται με το φαγητό και το ποτό ανταγωνίζονται για να συνεργαστούν μαζί του, ο Ράμσον είπε ότι η πανδημία έχει διδάξει σε όλους στον κλάδο να «ανεβάσουν τον πήχη» στις υπηρεσίες τους.

«Και οι πελάτες έχουν γίνει πολύ πιο σοφοί τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα ξέρουν πολύ περισσότερα για το φαγητό από ποτέ…, για παράδειγμα, ξέρουν πώς να ετοιμάζουν το δικό τους προζύμι, έτσι όλοι στον κλάδο των εστιατορίων αναγκάζονται να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους σε υψηλότερο επίπεδο… Η πανδημία έχει διαγράψει την αλαζονεία από τον κλάδο», υπογράμμισε.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα