Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γκόρντον Ράμσεϊ: Η κρίση στη εστίαση εξαφάνισε την αλαζονεία από τον κλάδο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΓκόρντον Ράμσεϊ: Η κρίση στη εστίαση εξαφάνισε την αλαζονεία από τον κλάδο
spot_img

Ο Βρετανός σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίων και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Γκόρντον Ράμσεϊ υποστήριξε ότι η θετική πλευρά της πανδημίας της COVID-19 είναι ότι τα κακά εστιατόρια «σε προνομιακή τοποθεσία» έχουν σβήσει από τον χάρτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα χάλια έχουν φύγει».

Σε συνέντευξή του στο «Radio Times» Γκόρντον Ράμσεϊ τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν «καταστροφικά» για τον κλάδο της εστίασης.

Ο σεφ είπε ότι αναμένει ότι θα υπάρξει μια ανοδική στροφή στην ποιότητα των εστιατορίων ως αποτέλεσμα. «Έχει εξαφανιστεί η αλαζονεία από τον κλάδο» ανέφερε προσθέτοντας ότι τα εστιατόρια πρέπει να βελτιωθούν για να επιβιώσουν.

Προωθώντας τη νέα του εκπομπή στο BBC One, «Future Food Stars», στην οποία 12 επιχειρηματίες που ασχολούνται με το φαγητό και το ποτό ανταγωνίζονται για να συνεργαστούν μαζί του, ο Ράμσον είπε ότι η πανδημία έχει διδάξει σε όλους στον κλάδο να «ανεβάσουν τον πήχη» στις υπηρεσίες τους.

«Και οι πελάτες έχουν γίνει πολύ πιο σοφοί τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα ξέρουν πολύ περισσότερα για το φαγητό από ποτέ…, για παράδειγμα, ξέρουν πώς να ετοιμάζουν το δικό τους προζύμι, έτσι όλοι στον κλάδο των εστιατορίων αναγκάζονται να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους σε υψηλότερο επίπεδο… Η πανδημία έχει διαγράψει την αλαζονεία από τον κλάδο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο