Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2025
18.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη στη Βοστώνη χάριν της Grecotel

ΑρχικήΝέαΓεύσεις και αρώματα από την Κρήτη στη Βοστώνη χάριν της Grecotel
spot_img

Διοργάνωση συμποσίου για την ελληνική κουζίνα και το κρασί, με συνδιοργανωτές την Grecotel και το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας.

Γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη θα μοσχοβολήσει η Βοστώνη και συγκεκριμένα ο εμβληματικός χώρος «U – Mass Club» του Presidential Parlor, στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με αφορμή τη διοργάνωση συμποσίου για την ελληνική κουζίνα και το κρασί, όπου η Grecotel και το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας είναι συνδιοργανωτές.

Προηγήθηκε στην Κρήτη, στο ξενοδοχείο Amirandes του Ομίλου Grecotel, το 3ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο «Κρητικός Τρόπος Ζωής: Παρελθόν και Μέλλον», που διοργάνωσαν από κοινού ο ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος με το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας για την Υγεία και την Ευεξία, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2024, στο Ηράκλειο.

Το συμπόσιο στη Βοστόνη έχει την υποστήριξη του καθηγητή Frank Hu, προέδρου της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard, ο οποίος έδωσε το «παρών» ως βασικός ομιλητής στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του κέντρο στο Amirandes δίνοντας από την Κρήτη το στίγμα των τελευταίων εξελίξεων στο μέτωπο της διατροφής και της ευεξίας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του συμποσίου στη Βοστώνη θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση για το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας, τους στόχους και τις δράσεις του τα τρία τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί αρκετό φωτογραφικό υλικό από τα τρία Διεθνή Βιωματικά Συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν με τη φροντίδα της Grecotel στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο διευθυντής λειτουργιών του ξενοδοχειακού ομίλου της Grecotel (Grecotel Operations Director), Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, έχοντας λάβει επίσημη πρόσκληση από το διάσημο πανεπιστήμιο Yale, ολοκλήρωσε τέσσερις διαλέξεις στο εμβληματικό President Room. Εκεί παρουσίασε το πρότυπο του υγιεινού τρόπου ζωής των παππούδων μας και εκπαίδευσε 75 επαγγελματίες της εστίασης του Yale Hospitlity για τον άμεσο εμπλουτισμό του επισιτιστικού προγράμματος των εστιατορίων του διάσημου πανεπιστημίου με υγιεινές επιλογές εμπνευσμένες από την υγιεινή κρητική διατροφή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο