Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2024
13.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη στη Βοστώνη χάριν της Grecotel

ΑρχικήΝέαΓεύσεις και αρώματα από την Κρήτη στη Βοστώνη χάριν της Grecotel
spot_img

Διοργάνωση συμποσίου για την ελληνική κουζίνα και το κρασί, με συνδιοργανωτές την Grecotel και το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας.

Γεύσεις και αρώματα από την Κρήτη θα μοσχοβολήσει η Βοστώνη και συγκεκριμένα ο εμβληματικός χώρος «U – Mass Club» του Presidential Parlor, στο πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με αφορμή τη διοργάνωση συμποσίου για την ελληνική κουζίνα και το κρασί, όπου η Grecotel και το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας είναι συνδιοργανωτές.

Προηγήθηκε στην Κρήτη, στο ξενοδοχείο Amirandes του Ομίλου Grecotel, το 3ο Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο «Κρητικός Τρόπος Ζωής: Παρελθόν και Μέλλον», που διοργάνωσαν από κοινού ο ελληνικός ξενοδοχειακός όμιλος με το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας για την Υγεία και την Ευεξία, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2024, στο Ηράκλειο.

Το συμπόσιο στη Βοστόνη έχει την υποστήριξη του καθηγητή Frank Hu, προέδρου της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard, ο οποίος έδωσε το «παρών» ως βασικός ομιλητής στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του κέντρο στο Amirandes δίνοντας από την Κρήτη το στίγμα των τελευταίων εξελίξεων στο μέτωπο της διατροφής και της ευεξίας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του συμποσίου στη Βοστώνη θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση για το Ελληνικό Κέντρο Αριστείας, τους στόχους και τις δράσεις του τα τρία τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί αρκετό φωτογραφικό υλικό από τα τρία Διεθνή Βιωματικά Συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν με τη φροντίδα της Grecotel στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο διευθυντής λειτουργιών του ξενοδοχειακού ομίλου της Grecotel (Grecotel Operations Director), Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, έχοντας λάβει επίσημη πρόσκληση από το διάσημο πανεπιστήμιο Yale, ολοκλήρωσε τέσσερις διαλέξεις στο εμβληματικό President Room. Εκεί παρουσίασε το πρότυπο του υγιεινού τρόπου ζωής των παππούδων μας και εκπαίδευσε 75 επαγγελματίες της εστίασης του Yale Hospitlity για τον άμεσο εμπλουτισμό του επισιτιστικού προγράμματος των εστιατορίων του διάσημου πανεπιστημίου με υγιεινές επιλογές εμπνευσμένες από την υγιεινή κρητική διατροφή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σουπερμάρκετ: Ράφια γεμάτα με υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με χρωστικές, γαλακτωματοποιητές, τεχνητές γεύσεις και πρόσθετα – Μελέτη

Στα σουπερμάρκετ τα περισσότερα τρόφιμα με πρόσθετα - Περισσότερες από τις μισές θερμίδες που καταναλώνονται στο σπίτι, προέρχονται από υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Η Ελλάδα στις πιο συχνά αναφερόμενες χώρες στην ΕΕ ως πιθανή προέλευση μόλυνσης από τροφιμογενή παθογόνα – Έκθεση

Αισθητή αύξηση κρουσμάτων σε λιστερίωση, καμπυλοβακτηρίωση, σαλμονέλωση και E. coli σε όλη την Ευρώπη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο