Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
22.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία βραβεύεται σήμερα η πρόεδρος του ΕΟΤ Ά. Γκερέκου

ΑρχικήΝέαΓια την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία βραβεύεται σήμερα η πρόεδρος του ΕΟΤ Ά. Γκερέκου
spot_img

Στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που διοργανώνει η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιοκομίας.

Βραβείο στην πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, για τη συνεισφορά της στην οργανική σύζευξη της αειφόρου οικονομίας της φιλοξενίας με την πρωτογενή παραγωγή και τα αυθεντικά ελληνικά προϊόντα, καθώς και για τις αποτελεσματικές δράσεις εξωστρέφειας και επικοινωνιακής προβολής των πλέον εμβληματικών αγαθών της ελληνικής γης, όπως το ελαιόλαδο, θα απονείμει η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε).

- Advertisement -

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που διοργανώνει η 4Ε για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιοκομίας, που εφέτος είναι αφιερωμένος στον ρόλο της γυναίκας και τις εργασίες της θα κηρύξει η κα Γκερέκου.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θα βραβευτούν στη διάρκεια της ημερίδας περιλαμβάνεται και η ομότιμη ερευνήτρια και τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Αικατερίνη Καμηλάκη-Πολυμέρου, επιστημονική συνεργάτιδα της Προέδρου του ΕΟΤ στον τομέα της ανάδειξης στη διεθνή αγορά της ελληνικής μεσογειακής διατροφής ως εθνικό κεφάλαιο.

Οι εργασίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν από τις 10.30 έως τις 14:00 στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Ευριπίδου 12) και σε αυτές θα λάβουν μέρος πανεπιστημιακοί καθηγητές, εξειδικευμένοι ερευνητές, ελαιογευσιγνώστες και ειδικοί εμπειρογνώμονες.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα