Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Barilla Hellas επιλέγει και εκπαιδεύει νέους που θέλουν να εργαστούν κοντά της

ΑρχικήΝέαH Barilla Hellas επιλέγει και εκπαιδεύει νέους που θέλουν να εργαστούν κοντά της
spot_img

cibum team

H Barilla Hellas ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχθεί την επόμενη γενιά στελεχών της, μέσα από το πρόγραμμα “Your Power is our Secret Ingredient. Barilla Hellas Graduate Trainee Program“. Στo πλαίσιo του προγράμματος, δίνεται η ευκαιρία σε νέους απόφοιτους ακαδημαϊκών σχολών να απογειώσουν την επαγγελματική τους πορεία με έμπνευση και να αναδείξουν το ταλέντο τους, σε μία εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο των τροφίμων!

Στόχος του διετούς προγράμματος είναι η εκπαίδευση και απασχόληση 2 ταλαντούχων νέων οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους, αλλά και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας με το μοναδικό, προσωπικό τους αποτύπωμα!

Μέσα από το Barilla Hellas Graduate Trainee Program, oι τελικοί υποψήφιοι θα απασχοληθούν σε 4 διαφορετικά τμήματα της εταιρείας για 2 χρόνια συνολικά, με την προοπτική να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά μέσα στον οργανισμό.

O πρώτος υποψήφιος θα απασχοληθεί στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία της Barilla Hellas -έδρα της περιοχής της Ανατολικής Ευρώπης, και θα εργαστεί στα τμήματα Πωλήσεων, Trade Marketing, Customer Service και Marketing. O δεύτερος υποψήφιος θα απασχοληθεί στην παραγωγική μονάδα της Barilla Hellas που βρίσκεται στον Ελεώνα Βιοωτίας και θα αποκτήσει εργασιακή εμπειρία στα τμήματα Manufacturing, Production Planning, Technical και Logistics.

Η διαδικασία επιλογής των Graduate Trainees περιλαμβάνει διάφορα στάδια, όπως τα virtual Assessment Centers, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με στελέχη της εταιρείας και να αναδείξουν το ομαδικό τους πνεύμα, ενώ περιέχει και προσωπικές συνεντεύξεις με το Top Management της Barilla Hellas.

Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και εξέλιξης, οι τελικοί υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω του Barilla OneLearning Academy, αλλά και να αξιοποιήσουν το Barilla Mentoring Program, ώστε να καλλιεργήσουν τα προσόντα τους, αποκτώντας εμπειρία σε ένα δυναμικό, πολυεθνικό εργασιακό περιβάλλον, εξοπλισμένοι πια για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Για αιτήσεις:

Business graduate Trainee – Αθήνα

Supply Chain graduate Trainee – Ελεώνας Βοιωτίας

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα