Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H Trikalinos στην Έκθεση “The Global Seafood Marketplace 2023” στη Βαρκελώνη

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH Trikalinos στην Έκθεση “The Global Seafood Marketplace 2023” στη Βαρκελώνη
spot_img

Με καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.

Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στην Έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023, που πραγματοποιήθηκε 25 με 27 Απριλίου στην Βαρκελώνη. Η έκθεση συγκεντώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της αλιευτικής παραγωγής, και φέτος προσέλκυσε περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων, της εστίασης και του κλάδου Ho.Re.Ca. από 150 χώρες.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης η Trikalinos  παρουσίασε τις ιδιαίτερες σειρές των προϊόντων της, που έχουν «ταξιδέψει» στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη.  Σπουδαία συμβολή στην επιτυχημένη ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των προϊόντων της Trikalinos και της χρήσης τους, υπήρξαν και τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.

Παράλληλα, η Trikalinos, συμμετείχε στο Οινογαστρονομικό event συνδυασμού θαλασσινών εδεσμάτων με το κατάλληλο Ελληνικό κρασί για την επίτευξη της μέγιστης γευστικής αρμονίας που διοργανώθηκε από τον ΕΛΟΠΥ, και επιμελήθηκε γαστρονομικά ο καταξιωμένος Chef Παναγιώτης Γιακαλής καθοδηγούμενος οινικά από τον Wine & Spirits Communicator,  Θοδωρή Λέλεκα.

Η εταιρία επιλέγει στρατηγικά τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας αναδεικνύοντας το διατροφικό προφίλ των προϊόντων της και τις συνεργασίες που έχει «χτίσει» σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο