Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Α. Κανάκη – SIMPLY BURGERS στο cibum: Σταθερή επιδίωξη, άριστη ποιότητα και γεύση, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή

ΑρχικήΝέαΗ Α. Κανάκη - SIMPLY BURGERS στο cibum: Σταθερή επιδίωξη, άριστη ποιότητα και γεύση, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή
spot_img

Η Δήλωση της Training & Quality Control Manager των Simply Burgers, Αθηνάς Κανάκη στο cibum για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Τακτική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιοτικής Διαχείρισης, αυστηρή επιλογή προμηθευτών και Α’ Υλών καθώς και διαρκείς έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια ροής»

Η δημοφιλής αλυσίδα Simply Burgers πρωτοπορεί σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα συμβατά με τις αρχές HACCP και στα 12 καταστήματα που λειτουργούν στην Αττική. Από την προετοιμασία των γευμάτων ως και την παράδοση της κάθε παραγγελίας, όλοι οι εργαζόμενοι του ομίλου επιδιώκουν να διασφαλίζουν συνεχώς άριστη ποιότητα και γεύση με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή.

Όλα αυτά, αντικατοπτρίζονται μέσα από διαδικασίες και τεχνολογίες που αξιοποιούνται καθημερινά, όπως η τακτική εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων και Ποιοτικής Διαχείρισης, η αυστηρή επιλογή προμηθευτών και Α’ Υλών καθώς και οι διαρκείς έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια ροής, από την παραλαβή και την προετοιμασία ως την παράδοση των γευμάτων.

Λίγα Λόγια για την Πορεία των Simply Burgers
Η εταιρία που δημιούργησε και λειτουργεί το σήμα Simply Burgers ξεκίνησε τo πρώτο κατάστημα τον Μάιο του 2003 με στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στις κατηγορίες «Burger» και «Delivery» στην Ελλάδα.  Με έμφαση στην καινοτομία και στην συνεχή βελτίωση επαναπροσδιόρισε την κατηγορία του Burger στην Ελλάδα, από «fast food» σε αληθινό φαγητό «Real Food» και σε μια κατηγορία που πλέον κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά μαζικής εστίασης.  Πολλές καινοτομίες της αγοράς που πλέον θεωρούνται δεδομένες καθιερώθηκαν πρώτα από τα Simply Burgers.

Σήμερα, η διοίκηση της εταιρίας υλοποιεί μία σταδιακή αναπτυξιακή στρατηγική με βάση την αξιοποίηση της τεχνολογικής και διοικητικής υποδομής της με στόχο να συμβάλει στην απαραίτητη ενοποίηση μέρους της αγοράς, το οποίο αποτελεί ένα αναγκαίο βήμα ώστε η Ελληνική αγορά μαζικής εστίασης να συνεχίσει να είναι πρωτοπόρα και ανταγωνιστική προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλά πρότυπα και χαμηλές τιμές.
Simply Burgers

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα