Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Γιώργος Βάρσος στο cibum: «κλειδί» για την επιτυχία η ισορροπία μεταξύ παράδοσης και εξέλιξης

ΑρχικήΝέαΟ Γιώργος Βάρσος στο cibum: «κλειδί» για την επιτυχία η ισορροπία μεταξύ παράδοσης και εξέλιξης
spot_img

Η δήλωση του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ» στην Κηφισιά, Γιώργου Βάρσου στο cibum, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Η ασφάλεια των προϊόντων και η μέριμνα για την υγεία όσων μας εμπιστεύονται, αποτελούν θεμελιώδη προϋπόθεση και καθήκον».


Βασικό συστατικό της διαχρονικής επιτυχίας του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ» είναι η επιμονή μας για πάνω από έναν αιώνα στην ποιότητα. Η υπεύθυνη αυτή στάση και η ειλικρίνεια δημιούργησε πολλούς σταθερούς και αποκλειστικούς πελάτες.
To ζαχαροπλαστείο «ΒΑΡΣΟΣ», στο κέντρο της Κηφισιάς, είναι το πρώτο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα που εγκατέστησε μικροβιολογικό εργαστήριο για τον έλεγχο του γάλακτος μια και ειδικευόταν εξ αρχής στα προϊόντα γάλακτος. Συνεχίζουμε και σήμερα να επενδύουμε στην σύγχρονη αντίληψη της ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP,αλλά διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές αρχές των προγόνων και ιδρυτών του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ». Η βάση κατά την άποψή μας για την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια του τελικού προϊόντος είναι τα αγνά υλικά.
Υιοθετούμε σταδιακά και με προσοχή τα αποτελέσματα της πρόοδου της τεχνολογίας τροφίμων, παρότι κρατάμε ανέπαφες συνταγές που παραμένουν ίδιες για πολλές δεκαετίες. ‘’Ακούμε’’ και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες των πελατών μας και φροντίζουμε να έχουν την γεύση της παράδοσης και την διαθρεπτική αξία που απαιτείται στις μέρες μας.
Πέρα από την ποιότητα και την γεύση όλοι στο ζαχαροπλαστείο «ΒΑΡΣΟΣ», ιδιοκτησία, ζαχαροπλάστες, προσωπικό και προμηθευτές, θεωρούμε την ασφάλεια των προιόντων μας και την μέριμνα για την υγεία όσων μας εμπιστεύονται, θεμελιώδη προϋπόθεση και καθήκον. 
ΒΑΡΣΟΣ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα