ΑρχικήΝέαΟ Γιώργος Βάρσος στο cibum: «κλειδί» για την επιτυχία η ισορροπία μεταξύ...

Ο Γιώργος Βάρσος στο cibum: «κλειδί» για την επιτυχία η ισορροπία μεταξύ παράδοσης και εξέλιξης

Η δήλωση του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ» στην Κηφισιά, Γιώργου Βάρσου στο cibum, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Η ασφάλεια των προϊόντων και η μέριμνα για την υγεία όσων μας εμπιστεύονται, αποτελούν θεμελιώδη προϋπόθεση και καθήκον».


Βασικό συστατικό της διαχρονικής επιτυχίας του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ» είναι η επιμονή μας για πάνω από έναν αιώνα στην ποιότητα. Η υπεύθυνη αυτή στάση και η ειλικρίνεια δημιούργησε πολλούς σταθερούς και αποκλειστικούς πελάτες.
To ζαχαροπλαστείο «ΒΑΡΣΟΣ», στο κέντρο της Κηφισιάς, είναι το πρώτο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα που εγκατέστησε μικροβιολογικό εργαστήριο για τον έλεγχο του γάλακτος μια και ειδικευόταν εξ αρχής στα προϊόντα γάλακτος. Συνεχίζουμε και σήμερα να επενδύουμε στην σύγχρονη αντίληψη της ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP,αλλά διατηρώντας πάντα τις παραδοσιακές αρχές των προγόνων και ιδρυτών του ζαχαροπλαστείου «ΒΑΡΣΟΣ». Η βάση κατά την άποψή μας για την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια του τελικού προϊόντος είναι τα αγνά υλικά.
Υιοθετούμε σταδιακά και με προσοχή τα αποτελέσματα της πρόοδου της τεχνολογίας τροφίμων, παρότι κρατάμε ανέπαφες συνταγές που παραμένουν ίδιες για πολλές δεκαετίες. ‘’Ακούμε’’ και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες των πελατών μας και φροντίζουμε να έχουν την γεύση της παράδοσης και την διαθρεπτική αξία που απαιτείται στις μέρες μας.
Πέρα από την ποιότητα και την γεύση όλοι στο ζαχαροπλαστείο «ΒΑΡΣΟΣ», ιδιοκτησία, ζαχαροπλάστες, προσωπικό και προμηθευτές, θεωρούμε την ασφάλεια των προιόντων μας και την μέριμνα για την υγεία όσων μας εμπιστεύονται, θεμελιώδη προϋπόθεση και καθήκον. 
Ο Γιώργος Βάρσος στο cibum: «κλειδί» για την επιτυχία η ισορροπία μεταξύ παράδοσης και εξέλιξης - Cibum.gr

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

«Μην το τρώτε»: Οι αρχές τεσσάρων χωρών καλούν τους καταναλωτές να αποφεύγουν αυτό το τρόφιμο λόγω καρκινογόνου αρσενικού

Διεθνείς αρχές προειδοποιούν για την παρουσία υψηλών επιπέδων ανόργανου αρσενικού, σε τρόφιμο που διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μπιμπερό: Νέα πρότυπα ασφαλείας για τα πλαστικά που χρησιμοποιούν τα βρέφη

Η αναθεώρηση των κανόνων για τα βρεφικά προϊόντα φέρνει στο επίκεντρο τις χημικές ουσίες που μπορεί να μεταναστεύσουν από τα πλαστικά υλικά και τις απαιτήσεις για αυστηρότερους ελέγχους

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το Nutri-Score – Υπό εξέταση η συμβατότητά του με το ενωσιακό δίκαιο

Δύο προδικαστικά ερωτήματα θα καθορίσουν το μέλλον του Nutri-Score στην Ευρωπαϊκή Ένωση.