ΑρχικήΝέαΗ Άγγελα Μέρκελ βγαίνει και σε… αμυγδαλωτό!

Η Άγγελα Μέρκελ βγαίνει και σε… αμυγδαλωτό!

cibum team

Έπειτα από 16 καθοριστικά χρόνια στο τιμόνι της Γερμανίας, η Άγγελα Μέρκελ αποχωρεί από την καγκελαρία και ένας παρασκευαστής παραδοσιακών αμυγδαλωτών ελπίζει ότι θα «γλυκάνει» το τέλος μιας εποχής με ένα σπέσιαλ αναμνηστικό για τους θαυμαστές της.

«Είναι ένα αναμνηστικό για τους υποστηρικτές, αλλά και για τους μη υποστηρικτές της Άγγελας Μέρκελ, η οποία παραιτείται και ολοκλήρωσε την υπηρεσία της. Και για αυτό ελπίζουμε ότι ο καθένας θα την βάλει κάπου στο σπίτι του», είπε ο Τόμας Τσούμπερ, ο διευθυντής της εταιρείας Odenwaelder Marzipan, στη Βαυαρία.

- Advertisement -

«Τα φτιάξαμε έτσι ώστε να κρατάνε για δύο χρόνια, έτσι ο κόσμος μπορεί να παρατείνει τη θητεία της Μέρκελ για άλλα δυο χρόνια», πρόσθεσε, κρυφογελώντας. Η εταιρεία ζαχαρωτών λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Ξεκίνησε ως μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση και, μολονότι έχει πλέον τα μηχανήματα για να κάνει μαζική παραγωγή, διατηρεί και τις χειροποίητες δημιουργίες της.

«Η κυρία Μέρκελ είναι μια ειδική έκδοση. Θα φτιάξουμε περίπου 500 κομμάτια» με το πρόσωπό της καγκελαρίου από αμυγδαλόπαστα, εξήγησε ο Τσούμπερ.

- Advertisement -

Η οκταμελής ομάδα των ζαχαροπλαστών θα χρειαστεί δύο ημέρες για να ολοκληρώσει τα οκτώ στάδια παρασκευής της πρώτης παρτίδας των «αμυγδαλωτών Μέρκελ».

Πηγή: ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Είναι τελικά το γλυκαντικό ασπαρτάμη καρκινογόνο; Δημοσιεύτηκε η γνωμοδότηση της EFSA προκαλώντας αντιδράσεις

Η νέα επιστημονική αξιολόγηση για την ασπαρτάμη προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις και άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

Μολυσμένα ζυμαρικά πίσω από 88 κρούσματα με διάρροια και εμετούς – Οι κάμερες έδειξαν τι συνέβη στην κουζίνα του εστιατορίου

Η επιστημονική έρευνα αποκάλυψε μια ασυνήθιστη διαδρομή επιμόλυνσης και οι κάμερες έδωσαν κρίσιμες απαντήσεις.

Θανάσης Καλλιντέρης: Έχασε τα πάντα, ξεκίνησε από την αρχή με 100 ευρώ και σήμερα πρωταγωνιστεί στα ελληνικά microgreens

Η απώλεια στις χρηματαγορές, τα μεροκάματα και το «all in» πίσω από μια ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία