Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
31 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ε. Σαμούρη – ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στο cibum: η λέξη ασφάλεια είναι το κοινό που μας ενώνει

ΑρχικήΝέαΗ Ε. Σαμούρη - ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στο cibum: η λέξη ασφάλεια είναι το κοινό που μας ενώνει
spot_img

Η Δήλωση της CFO της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ Έλενας Σαμούρη στο cibum για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων. «Ασφάλεια σημαίνει, πρώτον σεβασμό στην φύση και τον πλανήτη μας και δεύτερον σεβασμό στον άνθρωπο».

Σπουδαίοι είπαν….
«Η φύση δεν βιάζεται ποτέ, κι όμως τα πάντα γίνονται στην ώρα τους», Λάο Τσε, φιλόσοφος
«Χρωστάμε χάρη στην ευλογημένη φύση, που τα αναγκαία τα έκανε εύκολα και τα δύσκολα να αποκτηθούν, μη αναγκαία», Επίκουρος, φιλόσοφος
«Είμαστε ότι τρώμε», αρχαίος Έλληνας γιατρός
…λόγια σοφά, σοφών ανθρώπων.
Όταν ΟΛΟΙ οι σύγχρονοι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν , τα πολύτιμα που κρύβονται πίσω από αυτές τις γραμμές, όλα θα είναι καλύτερα. Η πανδημία του Covid-19, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, την μετά-Covid εποχή, που οφείλουμε όλοι να παραδεχθούμε ότι η λέξη ασφάλεια είναι το κοινό που μας ενώνει.
Η ασφάλεια σημαίνει,  πρώτον σεβασμό στην φύση και τον πλανήτη μας και δεύτερον σεβασμό στον άνθρωπο.
ΣΑΜΟΥΡΗ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα