Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η EFSA αναζητά επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΗ EFSA αναζητά επιστημονικούς εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς
spot_img

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από 1 Φεβρουαρίου έως 3 Απριλίου 2023.

Η Επιστημονική Επιτροπή και οι επιτροπές της EFSA αποτελούνται από υψηλά καταρτισμένους, ανεξάρτητους επιστήμονες εμπειρογνώμονες που δεσμεύονται να διεξάγουν επιστημονικές αξιολογήσεις και να αναπτύσσουν σχετικές μεθοδολογίες αξιολόγησης. Η ιδιότητα μέλους αυτών των Επιτροπών/Επιτροπών ανανεώνεται κάθε πέντε χρόνια, με επόμενη ανανέωση το 2024.

- Advertisement -

Πώς επιλέγονται οι ειδικοί;

Ένα χρόνο πριν από την ανανέωση δημοσιεύεται πρόσκληση υποβολής αιτήσεων. Μετά από μια ενδελεχή διαδικασία επιλογής, το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων διορίζει τους εμπειρογνώμονες με βάση έναν κατάλογο που υποβάλλεται από τον Εκτελεστικό Διευθυντή.

Γιατί να γίνετε ειδικός στην EFSA;

Η συμμετοχή στην Επιστημονική Επιτροπή ή στις Επιτροπές της EFSA είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνεργαστείτε με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στην Ευρώπη, να επεκτείνετε το δίκτυό σας και να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας σε έναν πολυεπιστημονικό, περιεκτικό και ευέλικτο οργανισμό.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα