Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ελλάδα στη Γαστρονομική Ολυμπιάδα της Ρωσίας

ΑρχικήΝέαΗ Ελλάδα στη Γαστρονομική Ολυμπιάδα της Ρωσίας
spot_img

cibum team

Η συμμετοχή της Ελλάδας στη Γαστρονομική Ολυμπιάδα της Ρωσίας, την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε το έντονο ενδιαφέρον του ρωσικού κοινού στη φημισμένη διεθνώς μεσογειακή ελληνική κουζίνα. Η εν λόγω διοργάνωση γαστρονομικής επίδειξης πραγματοποιήθηκε, από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου, στην πόλη Περμ της Ρωσίας με τη συμμετοχή πλέον των 500 chefs από τη ρωσική Ομοσπονδία και χώρες από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε σειρά ειδικών διαγωνισμών μαγειρικής τεχνικής και γνώσης παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς η προσέλευση επαγγελματιών σεφ και κοινού ήταν μεγάλη.

   Τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα προετοίμασε το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και, την 11η Σεπτεμβρίου, συμμετείχε σε master class παρασκευής και επίδειξης ελληνικών πιάτων με τον Βrand Exclusive Chef Χρήστο Νάνο, που εργάζεται στη Ρωσία τα τελευταία έξι χρόνια. Την επόμενη ημέρα, 12 Σεπτεμβρίου, ο ΕΟΤ συμμετείχε σε στρογγυλό τραπέζι και πάνελ συζήτησης με γενικό θέμα την «Ανάπτυξη του Γαστρονομικού τουρισμού στις Περιφέρειες της Ρωσίας ». Στο πάνελ, ο ΕΟΤ Ρωσίας είχε την ευκαιρία να προβάλει τον ελληνικό γαστρονομικό τουρισμό, ως καθοριστικό θεματικό τουριστικό προϊόν για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

   Οι γαστρονομικές παρουσιάσεις στη Ρωσία συνεχίζονται, με τη συμμετοχή του ΕΟΤ, στην πόλη Ουλάν Ουντέ στην Άπω Ανατολή της Σιβηρίας από 15-17/09/21, όπου διοργανώνονται master class και εκδηλώσεις του προγράμματος των γαστρονομικών δρόμων ” Great Silk Road “, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο