Η νέα Pizza Hut Cheesesteak Pizza and Melts έχει κάτι από σάντουιτς, αλλά με την νοστιμιά της πίτσας.
Η εξέλιξη της πίτσας σε εκατοντάδες- αν όχι χιλιάδες- εκδοχές της είναι ένα φαινόμενο δεκαετιών. Πλέον έχουμε συνταγές με κάθε λογής υλικά, από πεπερόνι ως και ανανά και άλλα αμφιλεγόμενα συστατικά.
Η νέα Pizza Hut Cheesesteak Pizza and Melts φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμα συστατικό που μπορεί να έλειπε από πολλούς κρεατοφάγους από την πίτσα τους, που δεν είναι άλλο από την μπριζόλα. Αλλά, δυστυχώς, όχι στην Ελλάδα, από την οποία η Pizza Hut αποχώρησε το 2020, μετά από περίπου 30 χρόνια παρουσίας σε αυτήν. Η αλυσίδα έφτασε στο peak της στη χώρα με 45 καταστήματα, αλλά δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει οικονομικά στο νέο μοντέλο delivery και takeaway.
Για την εταιρεία, η καινοτομία δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να προωθήσουν ένα μόνο καινούριο υλικό, αλλά και μια ευκαιρία να προωθήσει τα υπόλοιπα συστατικά που έχει. Διαθέτει πολλές διαφορετικές ζύμες, σάλτσες και τυριά, με τα οποία η μπριζόλα συνδυάζεται πανεύκολα.
Επιπλέον, η Pizza Hut Cheesesteak Pizza and Melts, η γεύση θυμίζει κάτι σε σάντουιτς, καθώς συνδυάζει τη γεύση του βαριού κρέατος με το τραγανό ψωμοειδές της ζύμης και την αίσθηση του λιωμένου τυριού από πάνω. Διαθέτει λωρίδες φιλέτου μπριζόλας, πράσινες πιπεριές, κρεμμύδι και από πάνω παρμεζάνα με ρίγανη και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το δικό τους συνδυασμό ζύμης.
Σύμφωνα με δήλωση της Lindsay Morgan, Chief Marketing Officer της Pizza Hut US, στο Food Sided, η γαστρονομική ομάδα της Pizza Hut σκέφτεται πάντα τρόπους να επεκτείνει το γευστικό της προφίλ, πάντα με υλικά κορυφαίας ποιότητας.
Από εχθές, 2 Μαΐου, η νέα Pizza Hut Cheesesteak Pizza and Melts θα είναι διαθέσιμη για περίπου 13 ευρώ στα καταστήματα αρχικά των ΗΠΑ και μετά στις υπόλοιπες χώρες.