Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025
12.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Eggcheff: Η επαναστατική συσκευή που φτιάχνει αυγό και ομελέτα σε 60 δευτερόλεπτα – Ιδανική για εστιατόρια ξενοδοχεία και catering

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςEggcheff: Η επαναστατική συσκευή που φτιάχνει αυγό και ομελέτα σε 60 δευτερόλεπτα - Ιδανική για εστιατόρια ξενοδοχεία και catering
spot_img

Η Eggciting Products, μια ολλανδική εταιρεία καινοτομίας τροφίμων, ανέπτυξε μια συσκευή – πολύ εύκολη στο χειρισμό – που μπορεί να ετοιμάσει ένα βραστό αυγό ή ομελέτα σε 60 δευτερόλεπτα.

Η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 10 χρόνια έρευνας στη μηχανή της, την «Eggcheff», η οποία απευθύνεται σε διάφορους φορείς παροχής υπηρεσιών εστίασης, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, εστιατορίων, νοσοκομείων και γηροκομείων που σερβίρουν βραστά αυγά.

- Advertisement -

Ο ιδρυτής Marcel Bivert, ο οποίος σκοπεύει να παρουσιάσει το προϊόν στη HOST τον επόμενο μήνα, δημιούργησε τη συσκευή αφού κάθε φορά που ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους, πάλευε να βρει ένα μαλακό βραστό αυγό ή ομελέτα που να ταιριάζει στις προτιμήσεις του.

Συγκέντρωσε μια ομάδα μηχανικών, ειδικών στον ξενοδοχειακό κλάδο και μια εταιρεία παραγωγής τροφίμων για να δημιουργήσει δύο κατοχυρωμένες – με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συσκευές – που τώρα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα της εστίασης.

Η συσκευή Scrambled Eggcheff φτιάχνει ομελέτα σε ένα λεπτό, ενώ μπορούν να προστεθούν – κατά παραγγελία – φρέσκα υλικά, όπως ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι και τυρί. Η συσκευή μπορεί, επίσης, να μαγειρέψει άλλα φαγητά για πρωινό, όπως βρώμη και ασπράδια αυγών.

Εν τω μεταξύ η συσκευή Eggcheff Cooker μειώνει το χρόνο μαγειρέματος ενός αυγού από 12 λεπτά σε ένα, κάτι που ο κ. Bivert είπε ότι «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

Πρόσθεσε ότι και οι δύο συσκευές παρέχουν στα εστιατόρια την ευκαιρία να σερβίρουν ένα πολύ γρήγορο, φρέσκο ​​εξατομικευμένο υγιεινό πρωινό και όχι ένα βιομηχανικό επεξεργασμένο προϊόν.

Οι συσκευές χρησιμοποιούν μια «κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική υβριδικής θέρμανσης» που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο ενεργειακά αποδοτικός τρόπος για να μαγειρέψει κανείς αυγά, καθώς αφού δεν παράγουν ατμό, δεν απαιτείται αερισμός.

Οι καφετέριες και οι μπουφέδες των ξενοδοχείων θα μπορούσαν να είναι μεταξύ εκείνων που θα επωφεληθούν από την τεχνολογία, επέμεινε ο κ. Bivert.

Η Eggciting Products διερευνά επίσης νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, διοργανωτές εκδηλώσεων και θεματικά πάρκα.

Πηγή: food service equipment journal

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι γίνεται με τα πατατάκια; Νέα ανάκληση δημοφιλούς μάρκας

Γιατί συμβαίνουν τόσες πολλές ανακλήσεις σε πατατάκια τους τελευταίους μήνες;

Νέα αποκάλυψη για το πιο δημοφιλές γλυκαντικό – Οδηγεί και σε αθηροσκλήρωση!

Το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό εκτός από τις κατηγορίες για πρόκληση καρκίνου αντιμετωπίζεται και ως αιτία καρδιαγγειακής νόσου σύμφωνα με νέα μελέτη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα