Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διαδικτυακή απάτη σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις καταγγέλλει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

ΑρχικήPicksNews LineΔιαδικτυακή απάτη σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις καταγγέλλει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
spot_img

Την προσοχή των πολιτών σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις μέσω Διαδικτύου εφιστά με ανακοίνωση της, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

«Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συνεντεύξεις επιφανών μελών της επιστημονικής μας εταιρείας, μεταξύ άλλων και των καθηγητών Φούσα, Φιλιππάτου και Παρίση, που φέρονται σε δηλώσεις τους να προτρέπουν το κοινό στην ευεργετική χρήση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα διαφόρων σκευασμάτων. Οι συνεντεύξεις αυτές είναι ψευδείς και τα μελή μας ουδέποτε  έχουν θέσει το επιστημονικό τους κύρος στην υπηρεσία προώθησης κάποιου προϊόντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΕ.

- Advertisement -

Επειδή οι διαφημίσεις προτρέπουν τους ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για την υγεία τους και δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα για τη δημόσια υγεία, η ΕΚΕ υπενθυμίζει ότι μόνο ο θεράπων καρδιολόγος είναι αυτός που θα συστήσει την κατάλληλη για τον ασθενή θεραπευτική αγωγή.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα