Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κατάρτιση: τροφογενείς ιώσεις και βιομηχανία τροφίμων

ΑρχικήΝέαΚατάρτιση: τροφογενείς ιώσεις και βιομηχανία τροφίμων
spot_img

cibum team

   Πώς αντιμετώπισε την πανδημία η βιομηχανία τροφίμων και τι βρίσκεται μπροστά; Το SARS-CoV-2 υπήρξε το κύριο θέμα συνομιλίας στη βιομηχανία τροφίμων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και δικαίως – δεν υπήρξε ποτέ τόσο τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε τους άλλους «αληθινούς» ιούς των τροφίμων που εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή εκτός από το COVID-19. Τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει ο αντίκτυπος των ιών στην τροφική αλυσίδα και ποιες άλλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά όσον αφορά τους ιούς που επηρεάζουν την τροφική αλυσίδα;

Το σεμινάριο του IFST θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου διαδικτυακά και μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες τροφίμων, κατασκευαστές τροφίμων, προμηθευτές, λιανοπωλητές, φοιτητές πανεπιστημίων, ακαδημαϊκοί.

Πρόεδρος: Sterling Crew, FRSPH, FIFST, FCIEH CEnvH, CSci. Πρόεδρος του  Δικτύου Αυθεντικότητας Τροφίμων .Ομιλητής: Martin D’Agostino, Διευθυντής ιολογίας, Campden BRI

Για πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Δείτε επίσης:

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σήψη μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.

Καινοτομία: Ήρθε η πρώτη στον κόσμο ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία για κατεψυγμένα τρόφιμα

Η εταιρεία Parkside συνεργάστηκε με την αλυσίδα super market Iceland για να παραδώσει μία από τις πρώτες χάρτινες ανακυκλώσιμες λύσεις συσκευασίας στον κόσμο για κατεψυγμένα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα