Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μέλι Αττική: δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού και στο Κρυονέρι

ΑρχικήΝέαΜέλι Αττική: δημιουργία μετεωρολογικού σταθμού και στο Κρυονέρι
spot_img

cibum team


 Η Μελισσοκομική Εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ έθεσε σε λειτουργία ένα σύγχρονο Μετεωρολογικό Σταθμό, στις εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι Αττικής. Η πρόσβαση στα δεδομένα του Σταθμού είναι ελεύθερη, στην ιστοσελίδα  https://www.attiki-pittas.gr/weather/station .

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος των δράσεων ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης της ελληνικής μελισσοκομίας, καθώς ο πρώτος μετεωρολογικός σταθμός της εταιρείας έχει εγκατασταθεί στην Θάσο, προσφέροντας σημαντική ενημέρωση στους μελισσοκόμους-παραγωγούς.

Ο μετεωρολογικός σταθμός στις εγκαταστάσεις της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συμπληρώνει τις δράσεις ευθύνης προς την κοινότητα, καθώς πραγματοποιεί αυτόματα συνεχή καταγραφή των καιρικών δεδομένων της περιοχής Κρυονερίου που αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό και τις καιρικές συνθήκες των γειτονικών περιοχών.

 Με συνεχείς δράσεις και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ συνεχίζει  το έργο της πάντα με κύριο στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής μελισσοκομίας και προώθηση του ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο, με τις μάρκες της Αττική και Φίνο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο