Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μπύρα με μανιτάρι: Καινοτομία με τη χρήση myco adaptogens

ΑρχικήΝέαΜπύρα με μανιτάρι: Καινοτομία με τη χρήση myco adaptogens
spot_img

Όλοι έχουμε ακούσει για κάποιες περίεργες και τρελές γεύσεις που έρχονται στο προσκήνιο της μπίρας τα τελευταία χρόνια. Στο εξωτερικό είναι ήδη αρκετά συνηθισμένο να σερβίρουν μπύρα με ναπολιτάνικο παγωτό, ή την έντονα πορτοκαλί μπύρα IPA.

Η πρόσφατη συνεργασία του σκωτσέζικου γίγαντα ζυθοποιίας BrewDog με την Parma Violets μπορεί ακόμη και να φαίνεται φυσιολογική στο τρέχον κλίμα μπύρας, μαζί με την καφέ Marmite pale ale του Ζυθοποιείου Camden Town.

Όλο και πιο τολμηρά σκευάσματα ετοιμάζονται τώρα από τους κορυφαίους experts του Ηνωμένου Βασιλείου στην μπύρα. Αλλά θα μπορούσε μια μπύρα με μανιτάρια να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή τα βλέμματα και την προτίμηση των καταναλωτών;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η Fungtn χρησιμοποιεί “προσαρμοστικά, λειτουργικά μανιτάρια” ως μέσο εισαγωγής “θετικής ευεξίας” και “φυσικής ισορροπίας” στη διατροφή σας. Η μάρκα χρησιμοποιεί myco adaptogens, που περιγράφονται ως μια μοναδική κατηγορία λειτουργικών μανιταριών, για να κρατήσει το σώμα σας υγιές ενώ απολαμβάνετε μια πίντα χωρίς αλκοόλ.

Όπως ανέφερε ο Πιτ Μπράουν στην Telegraph, η Fungtn ξεκίνησε από την πρώην σύμβουλο φιλοξενίας Zoey Henderson, η οποία είναι παθιασμένη με τη θετική επίδραση των λειτουργικών μανιταριών στη σωματική μας υγεία.

“Προσέθετα ένα μανιτάρι που ονομάζεται Lion’s Mane στον καφέ για περίπου έξι χρόνια – είναι μια ισχυρή αντι-ισταμίνη και πραγματικά με βοήθησε με την αλλεργική ρινίτιδα” είπε στην Telegraph.

“Είναι πικρό και λίγο τρελό, με νότες κακάο, όπως μερικές μπύρες. Και είμαστε πλάσματα της τελετής. Είναι δύσκολο να θυμηθείς να πάρεις το φάρμακό σου, αλλά αν είναι ευχάριστο και μέρος της ρουτίνας μας, είναι πιο εύκολο.”

Μια πρόσφατη έκθεση της Diageo δείχνει ότι η επόμενη τάση γεύσης για να αναλάβει την craft μπύρα μπορεί να είναι η αλμυρή και η umami. Όπως αναφέρει το The Drink Business, τα ποτά με χαμηλή ή μηδενική περιεκτικότητα σε αλκοόλ, είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο μέρος της αγοράς μπύρας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα