Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Ο εσπρέσο…. απειλεί τον ελληνικό καφέ

Τι προτιμούν οι Έλληνες – Τι άλλαξε με την πανδημία

Μείωση 15% τις ελληνικές εξαγωγές ψαριών στην Ιταλία λόγω πανδημίας

Η πτώση αποδίδεται στη δραματική μείωση του κύκλου εργασιών του τομέα της HO.RE.CA. λόγω της πανδημίας.

Βρετανία-ΕΕ: Εκεχειρία στον “πόλεμο του λουκάνικου”

Συμφωνία Βρετανίας- Ε.Ε. για την αποστολή κρέατος απλής ψύξης στη Β. Ιρλανδία.

Η λέσχη αρχιμαγείρων υποστηρίζει το σήμα “Τοπικά & Επώνυμα”

Σήμα γαστροτουρισμού για διασύνδεση ξενοδοχείων & Επώνυμων Τοπικών Προϊόντων.

Εστίαση: ηλεκτρονική πλατφόρμα για επαλήθευση εμβολιασμού των πελατών

Απαντήσεις για την ένταξη του προσωπικού των εστιατορίων στις ομάδες υποχρεωτικού εμβολιασμού. 

Athens Coffee Festival: Νέα εποχή για τον κλάδο της καφεστίασης

25-27 Σεπτεμβρίου 2021, στην Τεχνόπολη. 

450 τροφικές δηλητηριάσεις από σαλμονέλα σε μαρούλι Iceberg

Θύματα κυρίως παιδιά σε παιδικούς σταθμούς της Φινλανδίας. 

Vegan: “μπριζόλες” από 3D εκτυπωτές για χορτοφάγους

Έχουν την υφή κρέατος αλλά παρασκευάζονται από 100% φυτικά συστατικά. 

Στα σκουπίδια καταλήγουν κάθε χρόνο 88 εκατομμύρια τόνοι φαγητού στην ΕΕ

Ποια χώρα είναι η πιο «σπάταλη» και σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Εστίαση: Η αντίδραση των ιδιοκτητών στο διαχωρισμό των εστιατορίων

Οι αντιπροτάσεις του Κύκλου επαγγελματιών εστίασης.

Αρχές Λειτουργίας Ανιχνευτών Μετάλλων στην Βιομηχανία Τροφίμων

ΜΕΡΟΣ Ι. Του Γιώργου Μορφονιού.

Τι προβλέπει η συμφωνία για τη νέα Κοινή Αγροτική πολιτική της ΕΕ

Διατήρηση χρηματοδότησης 19,3 δισ ευρώ για την Ελλάδα.

Το…. «φερμουάρ» στο στόμα έγινε πραγματικότητα!

Kλειδαριά για το στόμα με στόχο την απώλεια βάρους.

Γαλακτοπαραγωγοί: Αποτελέσματα ελέγχων ποιότητας μέσω ”ΑΡΤΕΜΙΣ”

Πως θα βλέπουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των ελέγχων ποιότητας ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οινοτουρισμός: Σύνδεση της Αθωνικής οινοποιίας με το Μπορντώ

Το κρασί «δικτυώνει» την ανατολική Χαλκιδική με οινοταξιδευτές.

Φ. Σαρίδης: Ο chef που μετατρέπει καρπούζια σε έργα τέχνης

"Καρπουζάτοι" Μπομπ Μάρλει, Τζίμι Χέντριξ, Μάικλ Τζάκσον και τρισδιάστατοι καρχαρίες.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης