Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Μπορείτε να βρείτε πόσο ζυγίζει το βαρύτερο κεράσι στον κόσμο;

Το καλλιέργησαν Ιταλοί αγρότες

Πώς ένας Έλληνας έσωσε τους παραδοσιακούς σπόρους

Το πάθος του Παναγιώτη Σαϊνατούδη που έγινε διεθνής Γιορτή Σπόρων

Σκληρός ο ανταγωνισμός για τη φέτα και το ελληνικό γιαούρτι στην Ολλανδία

Τι αναφέρεται σε σχετικό report της ελληνικής πρεσβείας στη Χάγη.

Nutriscore: Συντονισμένη αντίδραση του κλάδου τροφίμων

Μ. Μούσιος: «Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο των πολυεθνικών, υποβαθμίζοντας τα παραδοσιακά προϊόντα».

Ο Ήρωας του Βιετνάμ Χο Τσι Μινχ «λάτρευε» το ηλιαστό κρασί της Σιάτιστας

Το «κελάρι του ταπνού» με την ιστορία των δύο αιώνων

ΕΨΑ και Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους

«Συνέργειες που πιάνουν τόπο» για την προστασία των υδάτινων πόρων.

Οινολόγοι – σομελιέ: καταστροφή λόγω covid. Απώλεια όσφρησης και γεύσης

Έρευνα της Ένωσης Οινολόγων Γαλλίας. 

ΕΛΓΑ: Τα ποσά των αποζημιώσεων για τον παγετό

Τι προκαταβολή θα δοθεί ανάλογα με την καλλιέργεια

Η ΜΙΝΕΡΒΑ εξαγόρασε τη Mediterranean Foods

Χ. Μπόνου: «συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να επενδύουμε στην ελληνική παραγωγή, να στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια και την ελληνική κοινωνία».

Καύσωνας: οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων. Τι πρέπει να κάνουν οι εργοδότες

Αυστηροί έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Οδηγίες για καύσωνα: Πώς να προστατευτείτε από τις υψηλές θερμοκρασίες

Τι να φάτε και τι όχι - Ποια υγρά να αποφύγετε

Έρευνα: Ασαφείς οι ετικέτες αλλεργιογόνων για τους καταναλωτές

«Η επισήμανση στα τρόφιμα αποτυγχάνει στην προσπάθεια ασφάλειας των καταναλωτών»

Πρόστιμο 400.000 € στη Monsanto για παράνομες πρακτικές προώθησης της γλυφοσάτης.

Συμφωνία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να μπουν στο αρχείο 125.000 αγωγές εναντίον του γνωστότερου ζιζανιοκτόνου.

Η πανδημία παχαίνει… νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Οι αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες που έφερε ο κορονοϊός. 

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πως μια πληγή στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση

Η μικροχλωρίδα του δέρματος και το περιβάλλον μολύνει τις πληγές, αναπτύσσονται αποικίες παθογόνων μικροοργανισμών και μολύνονται τα τρόφιμα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης