Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
26 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Το σουσάμι μπαίνει στα κύρια αλλεργιογόνα στις ΗΠΑ και επιβάλλεται στη σήμανση των προϊόντων.

Τι πρέπει να κάνουν οι εξαγωγείς προϊόντων με σουσάμι.

Του Νίκου Γδοντέλη.

Οι οδηγίες της πολιτείας στους επιχειρηματίες εστίασης για την επανεκκίνηση στις 3 Μαΐου

 Μέχρι 6 άτομα σε κάθε τραπέζι. Ανοιχτά έως τις 23:00

ΥπΑΑΤ: Λύση στη διαδικασία μετάκλησης εργατών γης από τρίτες χώρες

Μέχρι 15/6/2021 οι αιτήσεις από τους εργοδότες.

ΚΕΟΣΟΕ: «Ανοίγουν» σήμερα οι αιτήσεις του «Πράσινου Τρύγου»

Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων έως τις 29 Απριλίου.

ΚΡΙ ΚΡΙ: Αυξημένες πωλήσεις και κέρδη το 2020

Παρά το πλήγμα που δέχθηκε η αγορά παγωτού λόγω της πανδημίας.

Coffee Island: άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ελβετία

Θα σερβίρουν δύο «Coffee Island» ρομπότ.

ΕΕ: Διαγωνισμός Foodies για τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών

Βραβεία Βιωσιμότητας από την FoodDrinkEurope. Σε εξέλιξη οι αιτήσεις συμμετοχής.

Νοθεία Φέτας: Οκτώ Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης καταγγέλλουν παντελή απουσία ελεγκτικού μηχανισμού.

 Ζητούν άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και δημοσιοποίηση του πορίσματος.

ΙΕΛΚΑ: Σημαντικές διαφορές στις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες λόγω της πανδημίας

Πόσο θα κοστίσει φέτος το Πασχαλινό τραπέζι. Αυξημένες οι τιμές των αμνοεριφίων.

Επιτέλους! Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ 6632/2021 με τα πρωτόκολλα των ξενοδοχείων για το 2021

Λίγες οι αλλαγές σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό.

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον ΥπΑΑΤ Σ. Λιβανό

Στο επίκεντρο η ανάδειξη της Ελληνικής διατροφής και η παραγωγή προϊόντων από μοναστήρια.

PwC: ανθεκτικότητα των Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων στην πανδημία

Aύξηση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων.

ΣΕΒ: Η ψηφιακή εμπειρία συνδέεται με την επιχειρηματική επιτυχία

 Οι καταναλωτές θα συνεχίσουν τις διαδικτυακές αγορές και μετά την πανδημία.

Ολιστική αξιοποίηση του φυτού της φραγκοσυκιάς

Παραγωγή  διαιτητικών ινών, υποκατάστατων σακχάρων, και ενίσχυση χρώματος και γεύσης στα τρόφιμα.

Η ΦΑΓΕ πενθεί για την απώλεια του ιδρυτή της, Κυριάκου Φιλίππου

 Ποιος ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε μηχανολογικά την σύγχρονη μέθοδο βιομηχανικής παραγωγής γιαουρτιού.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ψάρια: Ποια είναι τα πιο μολυσμένα με παράσιτα Anisakis – Στοιχεία από το RASFF τα τελευταία 23 χρόνια

Ειδοποιήσεις για Anisakis spp. στο σύστημα ταχείας ειδοποίησης για τρόφιμα και ζωοτροφές (RASFF) που αναφέρθηκαν το 2001–2023.

Καταγγελίες για τροφική δηλητηρίαση σε κατασκήνωση στην Αττική – Παρέμβαση εισαγγελέα

Προκαταρκτική εξέταση της εισαγγελίας για τις καταγγελίες περί δηλητηρίασης σε κατασκήνωση στην Αττική.

Εμφιαλωμένα νερά: Πληθαίνουν ο ομαδικές αγωγές για μικροπλαστικά και χημικά

Οι ομαδικές αγωγές που αφορούν εμφιαλωμένο νερό αυξάνονται, καθώς η προσοχή επικεντρώνεται στα χημικά και τα πλαστικά στις συσκευασίες τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης