Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΕΤΕΤ – Εσπερίδα: “Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων”

ΑρχικήΝέαΠΕΤΕΤ - Εσπερίδα: "Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων"
spot_img

Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 στις Μαλάδες Ηρακλείου.

Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων Π.Ε.Τ.Ε.Τ. σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά και την Κappa Studies διοργανώνουν Εσπερίδα με Θέμα: «Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων”

- Advertisement -

Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 Τοποθεσία: «Κήπος των Αισθήσεων» Μαλάδες

Πρόγραμμα

16:00- 16:30 Προσέλευση- Χαιρετισμοί

  • Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ
  • Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικός Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
  • Ιάσμη Καλαθάκη, Διευθύντρια Κappa Studies, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc

16:30- 16:45 Χαιρετισμοί Επισήμων

16:45- 17:15  1Ο τραπέζι συζήτησης

«Παραγωγή τροφίμων – Ποιότητα & Ασφάλεια ως Εργαλεία Καινοτομίας»Συντονισμός: Ιωάννα Μπαλαφούτη, Συντάκτρια Περιοδικού OLIVE, Συνεργάτης MACC

  • Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ, Διευθυντής Εργοστασίου & R&D Λάβδας ΑE
  • Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικά Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
  • Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Διευθύντρια Γραφείου Καινοτομίας – Aμερικάνικη Γεωργική Σχολή
  • Σπύρος Μπαλαντίνος, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τυροκομείου Μπαλαντίνος, Πρόεδρος Τυροκόμων Νομού Χανίων
  • Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Συντονιστής Cluster «Γεύσεις από την Κρήτη – Delights of Crete»

17:15- 17:30 Eρωτήσεις κοινού

17:30: 18:00 2Ο τραπέζι συζήτησης

«Ασφάλεια & Υγιεινή στη Μαζική Εστίαση»Συντονισμός: Αναστασία Στεφανάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη τμήματος Μελετών Βιοερευνητικών

  • Παναγιώτης Μανιατέας, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Γεν. Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Λυγεράκης Μιχάλης, Τεχνολόγος Τροφίμων, ΕΦΕΤ
  • Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή, Πρόεδρος Επισιτιστών Νομού Ηρακλείου
  • Δρ Nικόλαος Βουτζουράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υπεύθυνος Ποιότητας Βιοερευνητικών
  • Δημήτρης Παπαναγιώτου, General F&B Manager, Sapounakis Group Hotels
  • Uxue Azpiroz Lasarte, Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού και Βιωσιμότητας TÜV HELLAS.

18:00- 18:15 Ερωτήσεις κοινού

18.15-18.45 Διάλειμμα γευσιγνωσία κρητικών τυριών

18:45- 19:15 3ο τραπέζι συζήτησης

«Ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής: Ο ρόλος της τεχνολογίας στα Κρητικά Προϊόντα Αγροδιατροφής»
Συντονισμός: Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, CEO Noema, Συνεργάτης MACC

  • Νίκος Ψιλάκης, Συγγραφέας
  • Ιάσμη Καλαθάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Διευθύντρια Kappa Studies
  • Αναστάσιος Παπαδάκης, Executive Chef, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης
  • Ευαγγελία Τζώρτζη, Διευθύντρια Marketing, Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης Κουκλινός
  • Αθανασία Αντωνίου, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδική Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

19:15- 19:30 Ερωτήσεις κοινού

19.30 Κλείσιμο Εσπερίδας

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μετανάστευση καρκινογόνων χημικών από τις κάψουλες εσπρέσο – Ευρήματα επιστημονικής μέτρησης

Πόσο επικίνδυνες είναι οι κάψουλες καφέ για απελευθέρωση στον παρασκευασμένο καφέ, χημικών ουσιών που υπάρχουν στη συσκευασία της κάψουλας

Μελέτη ΣΟΚ: Αυτά είναι τα δημοφιλή ποτά που μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρο καρκίνο του στόματος

Τα ευρήματα της μελέτης μπορεί να εξηγούν την ανεξήγητη αύξηση των καρκίνων του στόματος, ειδικά μεταξύ των γυναικών, που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα