Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 στις Μαλάδες Ηρακλείου.
Η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων Π.Ε.Τ.Ε.Τ. σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά και την Κappa Studies διοργανώνουν Εσπερίδα με Θέμα: «Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των Κρητικών προϊόντων”
Σάββατο 06 Απριλίου 2024, Ώρα: 16:00 Τοποθεσία: «Κήπος των Αισθήσεων» Μαλάδες
Πρόγραμμα
16:00- 16:30 Προσέλευση- Χαιρετισμοί
- Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ
- Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικός Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
- Ιάσμη Καλαθάκη, Διευθύντρια Κappa Studies, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc
16:30- 16:45 Χαιρετισμοί Επισήμων
16:45- 17:15 1Ο τραπέζι συζήτησης
«Παραγωγή τροφίμων – Ποιότητα & Ασφάλεια ως Εργαλεία Καινοτομίας»Συντονισμός: Ιωάννα Μπαλαφούτη, Συντάκτρια Περιοδικού OLIVE, Συνεργάτης MACC
- Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ, Διευθυντής Εργοστασίου & R&D Λάβδας ΑE
- Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικά Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
- Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Διευθύντρια Γραφείου Καινοτομίας – Aμερικάνικη Γεωργική Σχολή
- Σπύρος Μπαλαντίνος, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τυροκομείου Μπαλαντίνος, Πρόεδρος Τυροκόμων Νομού Χανίων
- Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Συντονιστής Cluster «Γεύσεις από την Κρήτη – Delights of Crete»
17:15- 17:30 Eρωτήσεις κοινού
17:30: 18:00 2Ο τραπέζι συζήτησης
«Ασφάλεια & Υγιεινή στη Μαζική Εστίαση»Συντονισμός: Αναστασία Στεφανάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη τμήματος Μελετών Βιοερευνητικών
- Παναγιώτης Μανιατέας, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Γεν. Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
- Λυγεράκης Μιχάλης, Τεχνολόγος Τροφίμων, ΕΦΕΤ
- Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή, Πρόεδρος Επισιτιστών Νομού Ηρακλείου
- Δρ Nικόλαος Βουτζουράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υπεύθυνος Ποιότητας Βιοερευνητικών
- Δημήτρης Παπαναγιώτου, General F&B Manager, Sapounakis Group Hotels
- Uxue Azpiroz Lasarte, Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού και Βιωσιμότητας TÜV HELLAS.
18:00- 18:15 Ερωτήσεις κοινού
18.15-18.45 Διάλειμμα γευσιγνωσία κρητικών τυριών
18:45- 19:15 3ο τραπέζι συζήτησης
«Ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής: Ο ρόλος της τεχνολογίας στα Κρητικά Προϊόντα Αγροδιατροφής»
Συντονισμός: Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, CEO Noema, Συνεργάτης MACC
- Νίκος Ψιλάκης, Συγγραφέας
- Ιάσμη Καλαθάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Διευθύντρια Kappa Studies
- Αναστάσιος Παπαδάκης, Executive Chef, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης
- Ευαγγελία Τζώρτζη, Διευθύντρια Marketing, Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης Κουκλινός
- Αθανασία Αντωνίου, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδική Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
19:15- 19:30 Ερωτήσεις κοινού
19.30 Κλείσιμο Εσπερίδας