Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρέθυμνο: Γαστρονομικά προγράμματα από το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας

ΑρχικήΝέαΡέθυμνο: Γαστρονομικά προγράμματα από το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας
spot_img

cibum team


Γαστρονομικά προγράμματα και εμπειρίες ξεκινούν από την Τρίτη 20 Ιουλίου στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας της Αργυρούπολης Ρεθύμνου, με γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, μαθήματα μαγειρικής και ξεναγήσεις.

   Πρόκειται για γαστρονομικά προγράμματα, τα οποία, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, Μαρία Λιονή, ξεκινούν την Τρίτη 20 Ιουλίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνης. Τα προγράμματα θα αφορούν αυστηρά ολιγομελή γκρουπ και θα τηρούνται όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του covid 19. Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, ιδρύθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, και στεγάζεται στο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο του 1933, γνωστό ως «Αρχοντικό Μανουσάκη» στην Αρ-γυρούπολη Ρεθύμνου. Λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό, την προώθηση του σήματος «Κρήτη» υπηρεσιών και επιχειρήσεων, και την ανάδειξη της Κρητικής Γαστρονομίας μέσα από εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

- Advertisement -

   Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για εμπειρίες όπως: «Γνωριμία με “το Κρητικό Καλάθι”, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές Κρητικές συνταγές, οινογευσία, κρητικό πρωινό στην αυλή, ελληνικός καφές και παραδοσιακό κέρασμα». Τα προγράμματα και οι ξεναγήσεις προσφέρονται στα αγγλικά και στα γαλλικά ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6979552591 και στη διαδικτυακή διεύθυνση info@cretangastronomycenter.com www.cretangastronomycenter.com και facebook/CretanGastronomyCenter

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα