Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ρέθυμνο: Γαστρονομικά προγράμματα από το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας

ΑρχικήΝέαΡέθυμνο: Γαστρονομικά προγράμματα από το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας
spot_img

cibum team


Γαστρονομικά προγράμματα και εμπειρίες ξεκινούν από την Τρίτη 20 Ιουλίου στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας της Αργυρούπολης Ρεθύμνου, με γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, μαθήματα μαγειρικής και ξεναγήσεις.

   Πρόκειται για γαστρονομικά προγράμματα, τα οποία, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, Μαρία Λιονή, ξεκινούν την Τρίτη 20 Ιουλίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας στην Αργυρούπολη Ρεθύμνης. Τα προγράμματα θα αφορούν αυστηρά ολιγομελή γκρουπ και θα τηρούνται όλα τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του covid 19. Το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας, ιδρύθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, και στεγάζεται στο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο του 1933, γνωστό ως «Αρχοντικό Μανουσάκη» στην Αρ-γυρούπολη Ρεθύμνου. Λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό την διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό, την προώθηση του σήματος «Κρήτη» υπηρεσιών και επιχειρήσεων, και την ανάδειξη της Κρητικής Γαστρονομίας μέσα από εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

   Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για εμπειρίες όπως: «Γνωριμία με “το Κρητικό Καλάθι”, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων, μαθήματα μαγειρικής με παραδοσιακές Κρητικές συνταγές, οινογευσία, κρητικό πρωινό στην αυλή, ελληνικός καφές και παραδοσιακό κέρασμα». Τα προγράμματα και οι ξεναγήσεις προσφέρονται στα αγγλικά και στα γαλλικά ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6979552591 και στη διαδικτυακή διεύθυνση info@cretangastronomycenter.com www.cretangastronomycenter.com και facebook/CretanGastronomyCenter

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα